MAJKA JOJ STAVILA CRNI VEO Sara (22) se spremala za venčanje, pa završila na grobu svog dragog... Velika tragedija!

Podršku joj pružaju članovi obe porodice

Sara Baluč
Sara Baluč, Foto: Tanjug/AP

Srceparajuće slike devojke koja u venčanici čuči na grobu svog verenika nadomak Nešvila u Tenisiju, tri nedelje nakon njegovog ubistva, potresle su svet.

Sari Baluč (22) protekli vikend trebalo je da bude najsrećniji na svetu, jer je planirala da se uda za svog verenika Mohamada Šarifia (24).

U nedelju je obukla svoju venčanicu boje slonovače i krenula je na grob čoveku koji je bio ljubav njenog života. Ona je plakala na grobu svog verenika okružena članovima porodice koji su se molili.

- Trebalo je da budemo zajedno. Žao mi je Mohamede. Tako mi je žao - rekla je ona. Kada se spremala da krene, majka joj je beli veo zamenila crnim.

- Bilo smo tako srećni. Želim da budem sa njim. Zašto moram da čekam? - rekla je ova neutešna devojka.

Mohamad je ubijen 19. februara na parkingu stambenog kompleksa gde je otišao kako bi prodao svoj X boks 1 Damarkusu Vajtu (20), sa kojim se dogovorio preko Fejbuka. Ovaj mladić je sada optužen za Mohamadovo ubistvo.

Sara je prva stigla u bolnicu nakon pucnjave, a tamo su je sačekale najgore vesti. Kaže da je verenik posećuju u snovima. Ističe da ne razgovara sa njom, već da je samo grli.

Nakon verenikove smrti, Sara je proslavila prvi rođendan bez svoje ljubavi. Međutim, tada je dobila i poklon koji joj je verenik unapred kupio. U pitanju je bio sat Roleks koji joj je obećao dok su bili na odmoru na Havajima.

- Naša ljubav mora da postoji u nekom drugom svetu. U ovom nije mogla, jer je bila previše savršena, da je to bilo neprirodno - rekla je ona.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi