Sara Baluč
Tanjug/AP
Sara Baluč

Tanjug/AP

Sara Baluč, Foto: Tanjug/AP

Srceparajuće slike devojke koja u venčanici čuči na grobu svog verenika nadomak Nešvila u Tenisiju, tri nedelje nakon njegovog ubistva, potresle su svet.

Pročitajte još:

Sari Baluč (22) protekli vikend trebalo je da bude najsrećniji na svetu, jer je planirala da se uda za svog verenika Mohamada Šarifia (24).

U nedelju je obukla svoju venčanicu boje slonovače i krenula je na grob čoveku koji je bio ljubav njenog života. Ona je plakala na grobu svog verenika okružena članovima porodice koji su se molili.

- Trebalo je da budemo zajedno. Žao mi je Mohamede. Tako mi je žao - rekla je ona. Kada se spremala da krene, majka joj je beli veo zamenila crnim.

- Bilo smo tako srećni. Želim da budem sa njim. Zašto moram da čekam? - rekla je ova neutešna devojka.

Mohamad je ubijen 19. februara na parkingu stambenog kompleksa gde je otišao kako bi prodao svoj X boks 1 Damarkusu Vajtu (20), sa kojim se dogovorio preko Fejbuka. Ovaj mladić je sada optužen za Mohamadovo ubistvo.

Sara je prva stigla u bolnicu nakon pucnjave, a tamo su je sačekale najgore vesti. Kaže da je verenik posećuju u snovima. Ističe da ne razgovara sa njom, već da je samo grli.

Preporučujemo još:

Nakon verenikove smrti, Sara je proslavila prvi rođendan bez svoje ljubavi. Međutim, tada je dobila i poklon koji joj je verenik unapred kupio. U pitanju je bio sat Roleks koji joj je obećao dok su bili na odmoru na Havajima.

- Naša ljubav mora da postoji u nekom drugom svetu. U ovom nije mogla, jer je bila previše savršena, da je to bilo neprirodno - rekla je ona.