Bogatašica
screenshoot/Instagram
Bogatašica, Foto: screenshoot/Instagram

Skolaro je priznala da je kriva za uvoz zabranjene robe i za prodaju robe napravljene od ugrožene životinjske vrste, koju je pridobila nezakonitim putem. Kačkete i torbe prodavala je preko svog sajta "SS Pyton", svog Instagram profila i jednog butika u Mejferu. Kačkete je naplaćivala 450 evra, a nabavljala ih je preko interneta iz Indonezije.

PROČITAJ JOŠ:

Skolaro, koja se predstavlja kao model za kupaće kostime, ćerka je italijanskog rudarskog tajkuna i majke Britanke i živi u luksuznom stanu u centru Londona.

- Ovo je mlada žena koja je iz različitih razloga jako egocentrična, njen ceo život vrti se oko nje same. Jedan od razloga je to što joj je tokom života davano tačno ono što ona želi. Fokus je na njoj, ne misli ni o kome drugom - rekao je sudija tokom izricanja presude.

PREPORUČUJEMO:

Sudija je bahatoj bogatašici objasnio da se pitoni živi deru zbog svoje kože, ali da "to njoj nije ni palo na pamet". Kako je naglasio, sve što joj je u glavi je da nabavi predmete koje može da proda.

- Prilično je jasno svakome ko ima malo pameti da su egzotične životinje ugrožena vrsta i da je trgovina njema zakonom regulisana - dodao je on.

Prema njegovim rečima, nedavno obavljen psihijatrijski pregled pokazuje da Skolaro ima nekoliko psihičkih problema, a da mu se čini da na njene probleme niko nije obraćao pažnju, a da je rešenje do sada bilo dati joj više novca i sve će biti u redu. Nakon što je ustanovio da to nije dobar pristup, sudija je zaključio da joj je potrebna pomoć.

Skolario inače, poput sve bogate dece sa Instagrama, rado na toj društvenoj mreži objavljene fotogarafije skupih automobila i garderobe sa potpisnom najpoznatijih svetskih dizajnera, a njena sestra Lana čak je i učestvovala u rijalitiju pod nazivom "Bogata dece Instagrama".