Sveta Petka Trnova
printscren youtube
Sveta Petka Trnova

printscren youtube

Sveta Petka Trnova, Foto: printscren youtube

Neobičan prizor je prvo primetio sin u petak oko 6 ujutru. Pomislili da je voda u pitanju, ali kada su dodirnuli, videli su da je to ulje. Zid ispod ikone je takođe bio mokar.

PROČITAJ JOŠ:

"Ja ne mogu da opišem taj miris, kao cveće neko, ali ne znam tačno koje. Ni sama nisam sigurna o čemu se radi", rekla je domaćica kuće koja je želela da ostane anonimna.

Kako je navela, ulje je počelo da teče prvo iz levog oka na ikoni, pa iz krsta, a sada, čak i nekoliko dana kasnije, kapljice se mogu videti duž cele ikone Svete Petke.

UBIJEN GORAN RELIĆ TRTA!

AUTOR: Alo/Novosti/V.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:45 - 19.11.2019. 16:58 Goran Relić Trta (50) iz Zemuna, ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, (JAR)! najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo * Ubijen je Goran Relić Trta * Osumnjičen je da je učestvovao u likvidaciji Zvonka Pilčevića * Ubijen je jutros u Južnoj Africi Za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvocao u ubistvu Zvonka Pilčevića (37) 2009.

Svemu je posvedočio i lokalni sveštenik koji je potvrdio da ikona mirotoči i da se to može događati, ali da do sada nisu imali takva iskustva.

BONUS VIDEO: