Lukas Fovler i Čajna Dis
Facebook
Lukas Fovler i Čajna Dis

Facebook

Lukas Fovler i Čajna Dis, Foto: Facebook

*Otac rekao da je mladić putovao svetom

*Svedoci otkrili kada su poslednji put viđeni živi

*Kraljevska kanadska policija traga za ubicom

 

Australijanac Lukas Fovler (23) i njegova devojka Amerikanka Čajna Dis (24) ubijeni su na putovanju ka Britanskoj Kolumbiji, provinciji u Kanadi.

Par je ubijen na kanadskom auto-putu gde je na desetine žena ubijeno ili nestalo. Svedoci tvrde da se njihov auto pokvario na auto-putu "Aljaske". To je poslednji put da su ih videli žive.

Pročitajte još:

Njihova tela su pronađena oko 20 kilometara od banje Liard.

Pomoćnik komesara Mark Džons izjavio je na konferenciji za novinare da su oboje umrli u "strašnim okolnostima". Policija veruje da njihova smrt nije povezana sa bilo kojom drugom aktivnom ili tekućom istragom.

Lukasov otac, Stefan Fovler i policajci sa odeljenja za ubistva putuju u Kanadu kako bi pružili podršku ožalošćenoj porodici.

Gospodin Fovler je u izjavi rekao:

Lukas Fovler i Čajna Dis

Facebook

Lukas Fovler i Čajna Dis, Foto: Facebook

- Izgubiti nekoga tako mladog i punog života, ko je putovao svetom i jednostavno uživao u životu je poražavajuće - rekao je otac nastradalog.

Kraljevska kanadska policija istražuje slučaj i traga za ubicom. Lokalna policija je takođe apelovala na pomoć bilo koga ko bi mogao nešto da zna.

Kanadski par Sandra i Kurtis Brugton tvrdili su da su razgovarali s Lukasom i Čajnom i zaustavili se da im pomognu nakon što su videli da se njihov plavi kombi pokvario.

Krenuli su kući u Fort Nelson i zaustavili se da pomognu paru oko 15.30 u nedelju. Par je putovao trasom dužine 720 kilometara poznatom kao "Autoput suza".

Gospođa Brugton je izjavila medijima:

- Imali su problem sa motorom. Pitali smo da li im je potrebna naša pomoć i on je rekao da nije - rekla je Sandra.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške