Beba Bebe
Shutterstock
Beba Bebe, Foto: Shutterstock

Viljem Danijel Kamačo Dijaz, prisilio je svog sestrića Lajonela Saida da pije pivo na porodičnom okupljanju u Lambajeku (Peru). Školski nastavnik je podelio video snimak na kojem se vidi kako umače prst u pivsku flašu, a potom prst gura u bebina usta. Stručnjaci iz centra za socijalni rad su posetili porodicu i trenutno ispituju slučaj.

Pročitajte još:

Viljem Danijel Kamačo Dijaz se poajvio na porodičnom okupljanju gde je pokušavao da bebu poji pivom.

Video snimak snimljen mobilnim telefonom zabeležio je ovu bolesnu scenu gde nastavnik, go do pojasa, umače kažiprst u pivsku čašu, a onda stavlja prst u bebina usta.

- Hajde da vidimo da li je ovo pravi pijani Kamačo; Pogledaj kako ova budala sisa prst- rekao je Kamačo Dijaz, dok se žena u pozadini kikotala.

Preporučujemo još:

Nastavnik istorije ponovio je ovo još nekoliko puta pre nego što je pokušao da napoji dete direktno iz flaše, piše Dejli Mejl.

Nekoliko trenutaka posle, školski nastavnik je pokušao da natera bebu da u rukama drži flašu.

- Uzmi prokletu flašu kako bi mogao da budeš prava mala pijandura - vikao je Kamačo.

Nakon toga je stavio prst u flašu, a potom prelazio prstom preko dečakovih usta.

Dijaz je bio oštro kritikovan kada je postavio ovaj snimak i fotografije na svoj Fejsbuk profil, koje su uklonjene zajedno sa tekstom na španskom.

Na statusu je pisalo. "Na proslavi rođendana kod Dijazovih, sa svojim nećakom Lajonelom Saidom", "upravo proba hladno pivo" i "Srećom neće biti kao njegov tata Edgar Aleksandar Dijaz spavalica".

Ministarstvo javne uprave u gradu Feranfe pokrenulo je istragu pošto je o slučaju obavešteno preko društvenih mreža gde je ovaj skandalozni snimak stekao veliki broj pregleda. Porodicu su službenici posetili u nponedeljak.

- Iako je tačno da se sve dogodilo na porodičnom okupljanju, kao nastavnik morao je da se ponaša na nivou i u skladu sa principima dostojanstva, poštenja i stručnosti. Morao je da ima veću svest o moralnim principima - rekao je vladin zvaničnik.