Svingeri
Profimedia
Svingeri

Profimedia

Svingeri, ILUSTRACIJA Foto: Profimedia

* Platila učešće na najvećem Evropskom festivalu svingera

* Dobila srčani udar, završila u bolnici

* Svingeri su osobe koje svesno i sporazumno dele svoje partnere. To je nemonagmna praksa, životni stil u kojem partneri učestvuju u tzv. njihanju, najčešće u četvoro

 

Žena (52) doživela je srčani udar na najvećem festivalu svingera u Evropi u Vorčesteru. Prema pisanju britanskih medija, žena se "preforsirala"' i završila u bolnici nakon borbe za dah.

- Doživela je srčani udar, a lekari koji su bili u blizini pružili su joj pomoć - rekao je učesnik festivala.

Pročitajte još:

Nesrećnu ženu transportovali su u bolnicu, a ostali posetioci festivala ubrzo su nastavili tamo gde su stali pre nego što je drama usledila.

- Ostalih oko 700 svingera su bili šokirani, ali brzo su se vratili svojim aktivnostima. Njoj su ugradili stent i oporavlja se. Šalili smo se da je malo preterala - ispričao je jedan od svedoka.

Svingsfilds, jedini svingerski festival u Ujedinjenom Kraljevstvu, traje tri dana. Neki svingeri koji dolaze na festival često pokušavaju da sakriju svoje registracijske oznake na vozilima da ih ne bi neko otkrio. Tri dana provoda prosečno ih košta oko 450 evra. Ko kupi ulaznicu, automatski stiče pravo na šator sa dva kreveta, grejanje, romanitčne svetiljke koje se pune preko solarnih panela.

- Svingfilds nije festival se*sa. Mi svima pružamo siguran, privatan doživljaj i sve što gosti žele - muziku, zabavu, komediju, barove. Sve što se ovde nalazi ima licencu i u skladu je sa propisima - izjavili su organizatori.

Svingeri

Profimedia

Svingeri, ILUSTRACIJA Foto: Profimedia

- Festival nije onakav kako ga mnogi zamišljaju. Poenta je druženje, pošto su tu uglavnom ljudi sličnih shvatanja i preferencija. Ako među vama ne postoji nikakva hemija i pozitivne vibracije, ništa se neće dogoditi - rekla je Deb Herison, jedna od organizatorki i dodala da se ova manifestacija ne razlikuje od muzičkog festivala Glastonberija.

Postoje, međutim, oni kojima se festival ne dopada ili iz ličnih uverenja ili zbog narušavanja njihove svakodnevne aktivnosti.

Muž i žena koji žive u blizini mesta na kom se održava ovaj festival, tvrde da nisu zadovoljni što se Svingsfild održava nedaleko od njihovog doma i nikako ne bi želeli da to pređe u praksu.

- Manifestacija zaista ne bi trebalo da bude ovde. Uopšte nam nije potrebno. Ako im dopustimo da dolaze jednom godišnje, možda će poželeti da češće to rade - stav je ovog starijeg bračnog para.

BONUS VIDEO: Ušli smo u prostoriju užasa u kojoj je Nemanja ubio majku! Udario je u glavu i ostavio da iskrvari u krevetu! Ovo je kuća gde se dogodio KRVAVI PIR!