Ulrih Klopfer
Printscreen
Ulrih Klopfer

Printscreen

Ulrih Klopfer, Foto: Printscreen

Porodica umrlog ginekologa Ulriha Klopfera našla je u njegovoj kući u Ilinoisu 2.246 medicinski konzerviranih fetusa. Kako je saopštila Policija Okruga Vil, lekar je preminuo trećeg septembra, a devet dana kasnije advokat porodice pozvao je nadležni institut za sudsku medicinu kakobi prijavio da su u njegovoj kući nađeni fetusi.

Pročitajte još:

Klopfer je godinama bio načelnik Ginekološke klinike u susednoj Indijani, ali je 2016. izgubio licencu, nakon što je optužen da nije prijavio prekid trudnoće koji je obavio nad 13-godišnjom tinejdžerkom, i to bez prisustva drugih kolega. On je na suđenju izjavio da za 43 godine nikada nije izgubio nijednu pacijentkinju, a povodom abortusa, koji su nekim američkim državama zabranjeni, rekao je:

- Žene ostaju u drugom stanju, muškarci ne. Trebalo bi da poštujemo kada žena donese odluku za koju smatra da je najbolja za nju.

I krave i telići nepomično leže, sve jedno do drugog. Kada ih je snimio, shvatio je šta im se desilo (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 16.09.2019. 18:39 Velika šteta Munja ubila goveda, Foto: Youtube Printscreen Zastrašujući prizor ugledao je poljoprivrednik kada je ujutro došao da obiđe svoje krave. On je na svojoj farmi uz ogradu pronašao 15 krava i osam telića kako nepomično leže, a kada je prišao bliže, shvatio je da su sve životinje mrtve.

Medicinski radnik, koji je umro sa 74 godine, u roku od nekoliko decenija uradio je više desetina hiljada abortusa. Službenica uprave koja mu je 2016. oduzela licencu opisala ga je kao lekara lišenog sposobnosti medicinske procene i "profesionalno nekompetentnu" osobu. Ona tvrdi da je Klopfer do do poslednjih dana rada primenjivao metode prekida trudnoće i anesteziranja iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Lokalna policija je saopštila da je pokrenuta istraga i da do sada nema dokaza da su u njegovoj kući rađene medicinske intervencije.

Inače, za konzerviranje bioloških i medicinskih preparata (tkiva, čuvanje organa i leševa, itd) koristi se formaldehid, zahvaljujući kojem preparati mogu biti čuvani godinama. Oni se obično konzerviraju u providnim posudama nalik na tegle.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!