Hitna pomoć
Alo!/ Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Glumac Benedikt Kamberbeč (Benedict Cumberbatch) učestvovao je u neobičnom incidentu na ostrvu Vajt, prenosi "Daily Mail".

Pročitajte još:

Glumac je vozio svoj automobil po mestu Frešvoter kada je slučajno oborio biciklistu Majkla Lorensa (Michael Lawrence, 63) i tom prilikom mu naneo ozbiljne povrede ruke.

- Automobil se pojavio niotkuda na lokalnom putu i krenuo pravo na mene. Nisam imao gde da se sklonim s puta, pa sam instinktivno ispružio ruku ispred sebe - rekao je on za "The Sun".

Preporučujemo i ovo:

Lorens navodi da je rukom odvalio retrovizor s glumčevog automobila, da je bio sav krvav, i kada je glumac izašao iz automobila, opalio mu je šamar.

- Čim je izašao, počeo je da viče na mene, pa sam mu odvalio šamar, još pod dejstvom adrenalina. Nekako smo se objasnili i ponudio mi je vodu, kao i da me odveze do bolnice - rekao je Lorens.

On je britanskim medijima rekao da je besan što mu se glumac nakon toga nije ni javio i da je moguće da će ga tužiti i zahtevati oko 20.000 funti (više od 23 hiljade eura) odštete. Policija Frešvotera potvrdila je da se ovaj incident odigrao i da je prijavljen.

Glumac se 2015. oženio na tom ostrvu, gde su on i supruga izgradili i vilu u kojoj sada živi njena majka, pa često odlaze tamo.