Tod i Megan
Facebook/Printscreen
Tod i Megan, Foto: Facebook/Printscreen

Majka i troje dece pronađeni su mrtvi u svom domu u zajednici koja je nazvana Selebrejšn na Floridi, a koja je u vlasništvu Volta Diznija. Otac je uhapšen na licu mesta, piše Dejli mejl.

Entoni Tod, njegova žena Megan i njihovo troje dece Aleks, Tajler i Zoe nestali su prošle nedelje. Njihov nestanak prijavili su članovi porodice. Rođaci su rekli policiji da su se poslednji put čuli sa njima 6. januara, a komšije su istakle kako porodicu nisu videle od sredine decembra.

Nakon što je zabrinuti komšija pozvao policiju, patrola je otišla u porodični dom Todovih.

Tela su pronađena u kući, ali policijski istražitelji nisu rekli na koji način su ljudi usmrćeni ili sa kakvim se optužbama suočava osoba u pritvoru, javlja AP. Iako policija još uvek nije potvrdila identitet žrtava, mediji prenose da je u pitanju porodica Tod.

Prema rečima komšija, Entoni se sa porodicom nedavno preselio iz Konektikata u iznajmljenu kuću u zajednici. U toku je istraga koja je potvrditi od čega su majka i deca preminuli.

Gradić Selebrejšn (što znači "proslava" na engleskom) nalazi se blizu Diznivorlda na Floridi, a sagradila ga je kompanija Volt Dizni početkom '90-ih godina prošlog veka.