Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija
Shutterstock
Policija, Foto: Shutterstock

Dvojica policajaca iz Teksasa koji su bili u patroli na konjima, snimljeni su u akciji koja je razbesne ceo svet.

PROČITAJ JOŠ:

Naime, oni su najpre stavili lisice jednom građaninu afričko-američkog porekla, a onda ga konopcem vezali za sedlo i vukli po ulici!

Hapšenje se, pišu tamošnji mediji, dogodilo u subotu.

Prema rečima policije, dovjica pozornika nisu imali drugog izbora nego da ovako vežu čoveka, jer navodno "transportna marica nije bila dostupna u tom tretnutku".

Kako je otkriveno, čovek koji je vezan za konja je Donald Neli (43), a za sada nije poznato da li su uopšte pozvali maricu, kao ni da li su probali da sačekaju istu.

Lazanski u jutarnjem progovorio o izdaji Krajine! U studiju nastao MUK, a onda pomenuo emotivnu vezu SVIMA ZNANOG SRPSKOG POLITIČARA i Kolinde...

AUTOR: Alo.rs/N.M./D.N. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:01 - 06.08.2019. 14:05 Novi ambasador Srbije u Rusiji i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski bio je gost emisije Novo jutro na TV Pink kod voditelja Predraga Sarape. Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen Tema emisije bila je zločinačka akcija "Oluja" i besramno slavljenje etničkog čišćenja u Hrvatskoj.

Mnogi su prokomentarisali da scena podseća na najgori rasizam s početka 20. veka.

Međutim, dodatno ulje na vatru dodali su policajci koji su ovo nazvali "metodom" koje je "najbolja u nekim situacijama", ali je njihove kolegee "nisu pravilo izvele ovog puta".

BONUS VIDEO: