Žena, tuga, razvod
Shutterstock/Ilustracija
Žena, tuga, razvod

Shutterstock/Ilustracija

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Voditelj podkasta Malori Ortberg pročitala je pismo neimenovane žene, koja je napisala da je kupila DNK test za sebe i supruga povodom njegovog rođendana, ali kada su stigli rezultati, poželela je da to nikada nije uradila.

Pročitajte još:

"ZA KRALJA I OTADŽBINU" ODZVANJALO BIOSKOPOM Deca i roditelji zabezeknuto gledali glavnog junaka crtanog filma koji je uleteo u poslednji boj sa ravnogorskim pokličom!

- Rezultati su pokazali da smo brat i sestra po ocu. Ta vest me je uznemirila, a moj muž je bio skrhan - napisala je žena.

Osim što je bila zabrinuta zbog činjenice da je u bliskom srodstvu sa suprugom, uznemirilo ju je i to što je nova vest značila da je neko u familiji "švrljao". Oboje su odrasli u veoma malom mestu i znaju se ceo život, a nakon svedbe dobili su i sina, koji sada ima dve godine.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- Njegovi roditelji su bili venčani 30 godina, a moj muž je uvek smatrao da mu je majka bezmalo svetica. Sada neće o tome da razgovara sa mnom, spavamo u odvojenim sobama i to polako utiče na našeg sina. Ta tajna truje moj brak i bojim se da će izazvati razdor i u familiiji, napisala je ona.

- Moj svekar sa oduševljenjem priča o tome kako se oženio prvom devojkom koju je poljubio, ovo će ga dotući.

Konačno UKINUTE VIZE za državljane Srbije!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 05.09.2019. 08:00 Divne vesti! Pasoš, Foto: MUP Srbije Skupština Srbije usvojila je danas sporazuma o ukidanju viza za diplomatske, zvanične i službene pasoše Paragvaju, Mjanmaru i Dominikanskoj Republici. Takođe je usvojen i sporazum o ukidanju svih viza Surinamu. AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019.

Ona kaže da ne sme da se poveri majci ili sestrama i da ne zna šta da radi kada ih poseti ovog leta.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!