PRIZOR KOJI UTERUJE JEZU U KOSTI Pas je zacvileo u dvorištu, kada su gazde pogledale kroz prozor, sledile su se!

Niko nije verovao da pas može ovo da preživi

Puma zgrabila psa
Puma zgrabila psa, Foto: Youtube printscreen

Meštani sela Kozino u blizini Moskve ostali su šokirani kada su ugledali pumu kako im kolje kuče koje su držali u dvorištu. Porodica koja je vlasnik psa, čula je kako je pas zacičao, a kada su pogledali kroz prozor sledila im se krv u žilama - njihov ljubimac bio je u čeljustima krvoločne zveri!

Kako se ispostavilo, kuma je pobegla komšiji iz kaveza i uvukla se u dvorište Alekseja Mirankova i dugo merkala plen. U jednom trenutku nasrnula je na psa koji je pokušao da je otera lavežom. Divlja mačka skočila je psu za vrat, a nesrećna životinja je tužno cvilela od bolova. Vlasnici su odmah pozvali policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta. Pas je u čeljustima zveri bila skoro 10 minuta i niko nije verovao da će preživet krvoločan napad.

- Izgleda da je puma samo htela da se poigra sa psom. Da je imala nameru da naudi životinji, pas više ne bi postojao - rekli su iz policije.

Drugi pas, koji je takođe bio u dvorištu, pokušao je da spasi lavežom svog drugara, ali bezuspešno. Mačka nije htela da pusti vrat životinje. Tek kada su došli policajci sa vetarinarima, mačka je bacila svoj plen i krenula da beži po dvorištu. Jurnjava je trajala više od pola sata, dok nisu uspeli da je sediraju injekcijom.

Porodica je i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

"Kada smo čuli cviljenje izleteli smo i ukopali smo se. Odmah mi je kroz glavu prošla moja petogodišnja ćerkica koja se redovno igra u dvorištu. Srećom, u tom trenutku je bila u kući. Kada sam krenuo natrag da uđem u kuću mačka je potrčala za mnom, sve vreme u zubima držeći našu Zulju", priča Aleksej dodajući da se sve odigralo u 6.30 sati ujutru.

Aleksej je pokušao da spasi ljubimca gađajući divlju mačku metlom, ali ona nije puštala svoj plen.

Istragom je utvrđeno da je puma pobegla iz jednog elitnog dela Moskve gde žive bogataši.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Nikola
  03/10/2018 - 17:44
  Ko bar malo poznaje mačke, video bi da je ova mačka u teranju
 • Korisnik: Aja
  03/10/2018 - 06:10
  Možda je Maincoon,ja ga imam..ima gene risa, divlje mačke i rakuna..a najdobroćudniji na svetu,zovu ih nežni div... moguće da je htela igru,ali se stvari otrgnu kontroli
 • Korisnik: Vuki
  02/10/2018 - 21:18
  Ista, moj mačor..
 • Korisnik: Boki
  02/10/2018 - 16:42
  Ja bih upucao i Pumu i njenog gazdu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi