Oženio mrtvu verenicu
Youtube printscreen
Oženio mrtvu verenicu

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Muškarac iz Kine oženio se lešom svoje verenice tokom njene sahrane kako bi pokazao svoju ljubav prema njoj nakon što je umrla od raka dojke.

Pročitajte još:

Neutešni mladoženja Ksu Šinan (35) nadao se da će ceremonija venčanja na neki način ispuniti san preminule devojke da bude mlada.

Oženio mrtvu verenicu

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Par je bio u vezi 12 godina, a preminula devojka Jang Liu bila je obučena u belu venčanicu i okružena sa 169 buketa roze ruža, dok joj je Šinan čitao zavete.

Specijalna ceremonija održana je u subotu ujutru u pogrebnom zavodu u istočnoj Kini, a prisustvovali su joj rođaci i prijatelji para.

- Ženo, molim te da ne brineš. Ostatak mog života biće u bolu, ali neću odustati - rekao je mladoženja.

NIJE VEROVALA SVOJIM OČIMA! Rešila je da proveri ko je Mile parketar u muževljevom telefonu: Kad je otvorila sliku, mogla je samo da sedne i plače!

Jang je preminula 14. oktobra u 34. godini nakon što se 5,5 godina borila sa kancerom.

Šinan je sedam dana, 24 sata dnevno bio pored njenog tela otkako je umrla, što je deo odavanja počasti preminulom u Kini.

Srbija grca u suzama zbog muke dvoje mladih! Mnoge će iznenaditi kad vide ko je porodica! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:25 Porodica, bogata ljubavlju, ali bez svega drugog, pokazaće da je teško živeti i odgajati decu, ma koliko ih svi želeli u ogromnom broju. Foto: Youtube printscreen U potrazi za pričama, koje oslikavaju "Srbiju na dlanu", ekipa Hepi televizije naišla je na mladi par, koji je slomio i najtvrđa srca.

Oni su se upoznali na fakultetu i planirali su venčanje, kada su saznali da ona boluje od raka dojke. Usledila je operacija i hemoterapija, a o svojoj borbi Jang je govorila na društvenim mrežama.

Nažalost, umrla je posle duge i naporne borbe.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici

 

Komentari (1)

kako bi pokazao svoju ljubav prema njoj nakon što je umrla

24.10.2019 08:52

Kojmoj je cekao do tada? Mozda je umrla zbog neispunjenog sna?