POLICIJA APELUJE NA GRAĐANE! Ovo nikako ne bacajte u klozetske šolje!

Upozorenje je izdato prošlog vikenda.

Toalet
Toalet, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Policija u Tenesiju, okrugu u istoimenoj američkoj saveznoj državi, zamolila je stanovništvo da ne baca drogu u klozetske šolje jer na taj način patke, guske, ali i aligatori mogu da postanu opasni za okolinu.

Upozorenje je izdato prošlog vikenda nakon pretresa doma jednog osumnjičenog koji je pokušao na brzinu da se otarasi metamfetamina puštanjem vode iz vodokotlića.

 

- Molimo vas da ne bacate drogu u klozetske šolje. Kada bacate neke stvari u kanalizaciju, morate da znate da one, pre nego što se vrate u reke, završavaju u našim veštačkim jezerima. Patke, guske i ostale perjane životinje najčešće koriste ova jezera, a mi pritom strahujemo kako bi se te životinje ponašale kada bi se nagutale metamfetamina. Istovremeno bismo uskoro u rekama mogli da imamo drogirane aligatore - poručila je policija gradića Loreta na svom Tviter nalogu.

UMRO NEKOLIKO SATI POSLE PLIVANJA Lekari otkrili veliku crvenu tačku na leđima, ali je bilo prekasno! Ćerka upozorila sve koji se kupaju u moru (FOTO)

ZABEZEKNUO SE KAD JE VIDEO ŠTA MU PIŠE NA PODLAKTICI Putnik uočio tetovažu na ruci vozača, pa ga prijavio! Kada se ova slika pojavila u javnosti, popio je otkaz (FOTO)

IŠAO KA NJOJ I DRŽAO SE ZA PREPONE Devojka (23) prijavila manijaka u crnom gumenom odelu! Uspela da ga fotografiše: Dahtao je, ima šavove preko usta (FOTO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi