Karla Luis Evans
Instagram
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Carla Louise Evans (@carla_louise_16) on Sep 30, 2016 at 8:42am PDT

*Karla ima 29 godina i dvoje dece

*Maštala o skupom venčanju koje nije mogla da priušti

*Htela da prevarom dođe do novca

 

Cilj ne opravdava uvek sredstva, pogotovu ako se pretvarate da ste teško bolesni samo da bi kod ljudi izazvali empatiju i novčanu milostinju koja vam je potrebna za organizovanje ni manje ni više nego venčanja.

Pročitajte još:

Karla Luis Evans (29), majka dvoje dece iz Mančestera, privedena je nakon što je utvrđeno da je počinila prevaru uz koju je sakupila 15.000 funti, nakon što je širila lažne glasine da ima rak u terminalnoj fazi bolesti. Kako se navodi, ona se na ovaj korak odlučila da bi sebi obezbedila luksuzno venčanje o kakvom je oduvek maštala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Carla Louise Evans (@carla_louise_16) on Sep 30, 2016 at 8:38am PDT

Kada je shvatila da novac za to nikada neće moći da sakupi normalnim putem, odlučila se da se proglasi teško bolesnom, nadajući se da će na taj način uspeti da prikupi sredstva od drugih ljudi. Da bi njena prevara bila još upečatljivija, ona je falsifikovala potpis lekara po imenu Adam Karter prilikom pisanja humananitarnoj organizacjii koja se bavi pomoći osobama obolelim od terminalnih bolesti.

Kada je njena prevara otkrivena, ona je udruženju sve priznala, nakon čega su oni kontaktirali policiju.

- Evansova se obratila dobrotvornoj organizaciji sa tvrdnjama da ima rak, kao i masnu jetru. Zapravo, nije imala nijednu od ovih bolesti - izjavio je tužitelj Endru Gvejn.

Evansova nikada ranije nije bila osuđivana, a zbog prevare koju je počinila preti joj zatvorska kazna u trajanju od šest meseci do tri godine.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!