Policija, ubistvo, ulica, masakr
Shutterstock, ilustracija
Policija, ubistvo, ulica, masakr

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Karmen M. (61) iz Španije uhapšena je prošle sedmice nakon što ju je policiji prijavila prijateljica, govoreći da joj je predala kutiju u kojoj se nalazi ljudska glava.

Pročitajte još:

Žena koja je prijavila ovaj bizaran slučaj policiji rekla je da joj je Karmen predala kutiju uz izgovor da očekuje da joj policija pretrese stan, koji se nalazi u gradu Kastro Urdijales, i da ne bi volela da vide šta je u kutiji. Kako je tvrdila, Karmen je naglasila da u kutiji čuva seksualna pomagala, prenosi "Dejli Mejl".

Međutim, prijateljica je osetila neprijatan miris koji je dopirao iz kutije, a kada ju je otvorila, u njoj je pronašla ljudsku glavu i odmah pozvala policiju.

Sumnja se da je Karmen kutiju sa ljudskim ostacima u stanu čuvala još od aprila.

Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Policija još pokušava da utvrdi kome pripada pronađena glava, ali lokalni mediji prenose da je žrtva njen šezdesetsedmogodišnji partner, koji je nestao još u februaru.

Portparol civilne garde u Santanderu potvrdio je ovaj zločin i rekao da je istraga još u toku.

- Žena je uhapšena nakon pronalaska ljudske glave na imanju, njena prijateljica je pozvala policiju nakon što je otvorila kutiju - rekao je portparol civilne garde.

Devojka (24) prodala nevinost bogatom političaru! Zgranućete se kad vidite koliko je novca dobila! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.10.2019. 18:51 Lia je rekla da trenutno boravi sa majkom koja zna za njene planove i podržava je. Lia, Foto: Printscreen Devojka koja tvrdi da je zaradila 1,3 miliona funti prodajom svoje nevinosti "torijevskom poslaniku u svojim pedesetima" otkrila je da namerava da iskoristi novac za pokretanje svoje karijere.

On je istakao da još nije utvrđeno koliko dugo se kutija nalazila u stanu, a u toku je obdukcija, koja bi trebalo da pokaže ko je žrtva. Veruje se da je u pitanju Španac, koji je nestao u februaru, ali portparol nije želeo da otkrije njegov indentitet.

Bonus video

Taksisti napali građane!