HOROR! DEČAK (6) JEDVA SPASIO ŽIVU GLAVU Ostao bez oba roditelja, a onda su spremali da ga zakolju noževima i bace u vreo kazan! (VIDEO)

Užas!

Policija Austrija
Foto: Printscreen

 

* Vava Čombonđaji imao je šest godina kada ga je pleme osudilo na smrt

* Izbačen je i odveden u dom hraniteljske porodice u Sumatri pre 13 godina

* Vratio se u Papuu kako bi se ponovo ujedinio sa svojim starim plemenom i "promenio njihov način života"

Dvadesetogodišnjak je dobio srdačnu dobrodošlicu - daleko veću nego kada je poslednji put bio tamo.

MLADENOVA BRATANICA DOBILA JE OVO PITANJE NA TESTU! Njen odgovor je suva genijalnost koja zaslužuje čistu peticu! (FOTO)

Šestogodišnji dečak kojeg je kanibalističko pleme osudilo na smrt, jer su mislili da je veštica nakon što su mu roditelji umrli, vratio se u džunglu i ponovo se okupio sa ljudima koji su planirali da ga pojedu.

Vava Čombonđaji odrastao je u plemenu Korovaji u regionu Papua u Indoneziji, gde seljaci veruju da su krivi ljudi kada neko iznenada umre.

OTAC GLIGORIJE OBJASNIO! Sve više parova svadbu pravi petkom: Evo zašto to nikako nije dobro!

Klan tradicionalno lovi osobu za koju veruju da je odgovorna za neočekivanu smrt, pre nego što ih ubije i pojede njihovo meso za počinjeni zločin. Kada su oba Vavina roditelja umrla 2006. godine, verovali su da je to zato što je on veštica i počeli su da planiraju njegovu jezivu smrt.

MAJKA JE ŠETALA ĆERKU KROZ PARK Devojčica je stala na šaht, a onda se desila najgora noćna mora svakog roditelja! (VIDEO)

Međutim, Kornelius Sembiring, bivši vodič u ovoj oblasti izjavio je za Sedmi kanal, kako je čuo za Vavinu nesreću i izbavio dete - odvevši ga u njegov dom u Sumatri pre 13 godina.

BONUS VIDEO: Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi