Satenik Karazian
Youtube printscreen
Satenik Karazian

Youtube printscreen

Satenik Karazian, Foto: Youtube printscreen

 Neverovatno oftamološko stanje jedne Jermenke diglo na noge lekare širom sveta.

Jedna žena iz Jermenije doslovno lije kristale umesto suza, pa ne čudi što su i lekari iznenađeni ovim stanjem i niko još ne može da joj postavi dijagnozu.

Ljiljana uvukla crevo u septičku jamu kako bi "produvala" vodu, a onda samo nestala! Suprug ugledao njenu klompu i sve mu je bilo jasno!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 16:22 Tragedija! selo, Foto: Tanjug Ljiljana Cvetković (69) u petak oko 11.30 upala je u septičku jamu i udavila se. Pretpostavlja se da se onesvestila od mirisa amonijaka. Kako se saznaje, tragedija se dogodila oko 11.30 u Ulici vojnika Srđana Simića, kad je nesrećna žena pošla da očisti jamu.

Dvadesetdvogodišnja Satenik Karazian iz Širaka u Jermeniji tek pre dva meseca je počela da oseća prve simptome.

Sada, Satenik proizvodi 50 kristala dnevno, a nekoliko oftamologa nije moglo da joj postavi dijagnozu, niti da je leči.

"Svaki dan prolazim kroz pakao", priznala je devojka za jermenske medije dodajući da joj neki lekari čak nisu ni verovali, a drugi su joj prepisivali antibiotike koji nemaju veze sa njenim stanjem.

Pročitajte još:

U pomoć će priskočiti i jermensko Ministarstvo zdravlja, a jedan od najvećih stručnjaka iz oftamologije se već sastao sa pacijentkinjom, a kristali iz njenih očiju su poslati na analizu kako bi se utvrdila dijagnoza, koja je i dalje nepoznata.

BONUD VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina