Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Rebeka Berker, majka troje dece iz engleskog Tedkastera, kaže kako ju je zavisnost obuzela 2014. godine i uništila joj vezu.

Njena ovisnost značila je da partnera konstantno moli za seks.

"Bila je to doslovno prva stvar na koju bih ujutro pomislila kada bih se probudila, jednostavno nisam mogla to da smetnem s uma", priznala je.

"Osećala sam kao da me sve podseća na to. Mislim da je to bilo povezano s mojom depresijom i nedostatkom serotonina", dodala je Rebeka, te otkrila kako se njenom partneru na početku sviđalo to što ona konstantno želi "igrarije u krevetu", no kasnije više nije mogao da razume.

Tad ju je čak optužio za aferu pa je krajem 2014. odlučila kako joj je potrebna "pauza", piše BBC. Tad se preselila kod majke, a veza je brzo pukla.

Gospođi Berker dijagnostifikovana je depresija 2012. godine nakon što je rodila svoje treće dete. Kaže da nakon što se postala intenzivnija, promenila je posao, prekinula s partnerom i preselila se u Francusku.

"Napravila sam puno promena u životnom stilu kako bih prevladala depresiju i ovisnost i to je za mene upalilo", zaključila je.

 

Komentari (1)

MOLBA

03.05.2018 19:18

prosledite jos moj broj telefona jer bi nasa veza imala sansu da opstane ,jer smo oboje isti