Lice zla
Youtube Printscreen
Lice zla

Youtube Printscreen

Lice zla, Foto: Youtube Printscreen

Kejsi Bregel koja je vodila sklonište za životinje u svojoj kući u ruralnom delu Minesote okrivljena je za zlostavljanje nakon što su istražitelji prošle godine otkrili 64 mrtve mačke i desetine različitih živih životinja na njenom imanju. Bregelova se sada izjasnila krivom za okrutnost nad životinjama, a istražitelji kažu da je “nesavesno postupala” prema više od 100 životinja.

Pročitajte još:

Mrtve životinje pronađene su u frižiderima i zamrzivačima, a oko 35 mrtvih mačaka u stanju raspadanja otkriveno je u garaži kuće. Bregelova je osuđena na 200 sati društveno korisnog rada i dve godine uslovno, a mora proći i psihološki pregled. Istražitelji su ukupno pronašli 64 mrtve i 43 žive mačke, pet pasa i jednu svinju na imanju Bregelove.

Ona je između jula 2017. i februara 2018. primila skoro 144 mačke i jednog psa na staranje, u saradnji sa jednom organizacijom za životinje. Bregelova se izjasnila krivom za svih 13 tačaka optužnice za zlostavljanje životinja i provela je tri dana u zatvoru. Takođe joj je zabranjeno da ubuduće poseduje ili se stara za bilo koju životinju.

Istražitelji su došli na njenu adresu kad su čuli pritužbe da se svinja kreće slobodno po kući. Kad su ušli, zapahnuo ih je smrad urina i fekalija. Životinjski izmet prekrivao je pod, zidove i prozore kuće.

Žive mačke su bile mršave, kao da ih nije hranila niti im davala vodu nekoliko dana.

- Ovo je ružan slučaj po cenu života ovih životinja i Bregelova je odgovorna za to – rekao je istražitelj Kit Šif.