Torta
screenshoot/Twitter
Torta

screenshoot/Twitter

Torta, Foto: screenshoot/Twitter

Aleksandra Šreder iz američkog grada Mičigena dugo je planirala ćerkin peti rođendan, ali kaže da se sve pretvorilo u katastrofu zbog tamošnje poslastičarnice Whipped Bakery.

Aleksandra je u toj poslastičarnici naručila tortu u obliku jednoroga i unajmila prostor za 13 ljudi. Sve je to platila oko 350 dolara, ali kaže da je poslastičarnica obezbedila samo jedan sto i šest stolica.

PROČITAJ JOŠ:

"Rekli su mi da gosti mogu da stije", rekla je razočarana Amerikanka za "19 News".

Torta je, tvrdi, bila daleko od njenih očekivanja.

"Rog koji je izlazio iz torte je bio tako sramotan. Videli su se tragovi prstiju na njemu i nije bio zlatan. Kad sam pitala mogu li da vidim tortu pre zabave, rekli su mi da još nije gotova", žali se Aleksandra koja se požalila i na društvenim mrežama, nakon čega su je iz poslastičarnice optužili da su ona i njeni gosti uništili njihov prostor za proslave.

"Sad pričaju svašta o meni i optužuju me da nisam sve platila, a dala sam im 350 dolara", kaže Aleksandra i dodaje da ju je vlasnik poslastičarnice odmah blokirao na Fejsbuku da ne može da ostavi negativnu recenziju.

Tvrdi da ne traži svoj novac natrag, nego da samo želi da svi znaju za njeno neugodno iskustvo kako se to ne bi ponovilo.

BONUS VIDEO: