SUNCE TI POLJUBIM! Muškarac je sipao gorivo i zaboravio da izvadi crevo iz rezervoara, nastao je HAOS, pa su svi IZBEZUMLJENO stajali i gledali

Ovo je bolelo!

Benzinska pumpa
Benzinska pumpa, Foto: Shutterstock ilustracija

Lambordžini Huracan Performante zapalio se na jednoj benzinskoj pumpi u SAD, dok je njegov vlasnik plaćao gorivo.

SVI SRBI U OPASNOSTI Porodica iz Beograda otišla na letovanje u Grčku, tamo su shvatili da su u GADNOM SOSU i očajni se vratili kući

Prolaznicima koji su primetili da je na vozilu iznenada izbio požar moglo je izgledati da je došlo do samozapaljivanja – što ne bi bilo neobično za jedan Lambo, jer su takvi slučajevi već zabeleženi širom sveta. Međutim, video koji je snimio jedan ljubitelj supersportskih automobila otkriva pravu istinu.

PI*AM PO SIROTINJI Beograđanka (27) raskinula dvogodišnju vezu, bivši počeo da je proganja, a onda joj je od života napravio DANTEOV PAKAO

Naime, vlasnik mini-vana koji se sipao gorivo pored parkiranog Huracana zaboravio je da izvadi crevo iz rezervoara svog vozila kada je krenuo sa pumpe. Crevo se otkinulo od aparata i poprskalo benzinom zadnji deo Lambordžinija, gde se nalazi motor koji je već bio zagrejan od vožnje, nakon čega je buknuo požar.

 

Vatrogasci koji su ubrzo stigli ugasili su vatru i sprečili veću tragediju, ali je za plavi Lambordžini bilo prekasno – automobil je potpuno izgoreo. U požaru, srećom, niko nije povređen.

Inače, dva Lambordžinija koja su se zatekla na pumpi u trenutku incidenta učestvovali su u “Goldrush” reliju, prenose mediji. Ova revijalna vožnja kroz Ameriku startovala je u Bostonu 22. juna, a cilj je bio u Las Vegasu, proteklog vikenda.

UŽASAVAJUĆE! Majka kablom udavila sina (8), nakon što je uhvatio kako ima seks sa dedom! (VIDEO)

Model Huracan Performante debitovao je na sajmu automobila u Ženevi 2017. Automobil za pogon koristi 5.2 litarski V10 motor sa 631 ks i 600 Nm obrtnog momenta. Iz stanja mirovanja do stotke mu je potrebno svega 2,9 s.

Početna cena ovog modela u SAD je 274.390 dolara.

 

 

 

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

Najnovije - Alo.rs