Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Shutterstock, ilustracija
Seks, par, stras, ljubav, zavođenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Muškarac (35) je nekada bio ženskaroš, ali je upoznao devojku koja ga je promenila. Međutim, on ne želi da ona sazna za njegovu burnu prošlost, pa je anonimno tražio savet stručnjaka.

"Imam šestoro dece sa šest različitih žena i ono što mi silno treba je stabilna veza. Seks s mojom novom devojkom je briljantan i stvarno mi je stalo do nje, ali treba li da budem iskren i priznati joj da još uvek imam seks s nekima od svojih bivših? Imam 35 godina i imao sam više žena nego što mogu izbrojiti. Najdužu sam vezu imao s majkom svog prvog sina, a potrajali smo tek nešto više od tri meseca. Naš divan dečko danas ima 10 godina. Bili smo spremni da se skrasimo kada me ona prevarila s mojim najboljim prijateljem. To je bilo previše za mene i naravno da sam je ostavio. Godinama nismo bili u kontaktu, a sina sam počeo da viđam tek pre godinu ili dve. Bilo je teško posle svega ikome verovati. U poslednjih osam godina imao sam mnogo devojaka i njih je pet rodilo moju decu. Imam još dva sina i tri ćerke. Sve ih volim beskrajno, ali neke jednostavno nemam priliku viđati često."

"Sva moja deca imaju super mame i ja sebe smatram dobrim tatom. Uvek im kupujem poklone za rođendan i Božić. Ali zato se redovno viđam s majkom svog drugog sina i majkom najmlađe ćerke. One su mi još uvek posebne. I dalje je svaki put fantastično. Obe su me ostavile nakon što su me uhvatile u preljubi, inače bismo i danas bili zajedno. Otišao sam u noćni klub pre tri meseca i ta prezgodna plavuša je došla do šanka i stala pored mene. Nasmešila mi se i ja sam se upecao. Njoj je 27. Većinu smo večeri proveli razgovarajući i plešući, a onda smo otišli u njen stan, gde smo proveli strastvenu noć. Stvarno sam se zaljubio i provodim s njom svaki slobodan trenutak. Dvoumim se da li treba da joj kažem koliko dece imam i da imam odnose s bivšima ili da je pustim da ode i vratim se jednoj od majki svoje dece", rekao je muškarac.

Deidre odgovara:

"Sumnjam da tvoj nedostatak odgovornosti seže daleko pre nego što te prevarila majka prvog deteta. Ponavljaš li možda obrazac koji si video od svog tate ili mame? Nažalost, velike su šanse da će i tvoja deca, kojoj, ako smem primetiti, ne posvećuješ dovoljno ljubavi i pažnje, slediti tvoj primjer. Deca moraju znati da ih roditelji vole svaki dan, a ne samo na Božić i rođendan. Pre nego što učiniš još jedan pogrešan korak, porazgovaraj o svojoj emocionalnoj prošlosti i vezama sa stručnom osobom kako bi tvoje buduće odluke bile konstruktivne za sve.

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

nedjo

30.08.2018 21:09

fin mladić