PREGLEDAJTE SVOJE LICE Mislila je da joj je mrlja na nosu od mitisera, pronašli joj nešto JEZIVO! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Mrlji na nosu nije pridavala veliki značaj, a onda je saznala strašnu istinu!

podočnjaci ogledalo
Obavezno pregledajte svoje lice, Foto: Profimedia

Džoan Vol (48) iz Velike Britanije pre nekoliko godina primetila je mrlju na svom nosu. Mislila je da je u pitanju mitiser ili začepljena pora. Brinulo je što ne može da je ukloni, ali kako se mrlja jedva videla, nije tome pridavala veliki značaj. Pre nekoliko meseci otišla je kod lekara zbog drugog problema i tek usput spomenula fleku koja joj stoji na nosu godinama. Tada je otkrila strašnu istinu, da ima karcinom kože!

Snažan ZEMLJOTRES U GRČKOJ!

- Živela bih s tim još ko zna koliko da nisam pitala lekara šta bi to moglo da bude. Imala sam tu malu jedva vidljivu mrlju na nosu, bila je toliko malena da je drugi nisu ni videli - rekla je Džoan za britanske medije.

ZNAM DA SI NEVINA, POKAŽI MI BAR S*SE Iza ovih reči krije se UŽASNA priča od koje će vas proći JEZA

Sreća njena da je lekar naredio ozbiljnija ispitivanja, čim su se vratili rezultati doneta je odluka da Džoan hitno operišu. Iako je očekivala da će na nosu imati tek jedva vidljiv ožiljak, kada se probudila iz anestezije, shvatila je da umalo ostala bez celog nosa.

Kako bi Džoan imala relativno normalan nos, lekari su tokom operacije rastegli kožu sa obraza ne bi li prikrili nedostatak tkiva.

OVO NIJE OČEKIVAO Hteo da u PRENOSU poljubi NAJNERVOZNIJU voditeljku IKADA, evo kako je prošao!

- Ožiljak je bio grozan i opasno mi je narušio samopouzdanje. Dugo mi je trebalo da se vratim u normalu. Najveću podršku mi je dao moj partner koji je stalno bio uz mene - kaže Džoan.

Ona sumnja da je rak dobila jer joj je kao detetu nos često goreo na suncu.

- Dok sam bila mala retko ko je pričao o zaštiti od sunca. Rođena sam 1970. godine, a ljudi tada nisu bili svesni opasnosti od UV zraka. Ne mogu da se setim da je moja mama ikada kupovala zaštitnu kremu ili me mazala - kaže Džoan.

Najnovije - Alo.rs