KAO DA SU JE PRAVILI PEĆINSKI LJUDI! Melanija u neverici, podigli joj džinovsku statuu u rodnoj Sloveniji, ali su pogodili samo BOJU HALJINE! (FOTO)

Prva dama SAD Melanija Tramp počastvovana je drvenom statuom u prirodnoj veličini u blizini grada Sevnice u Sloveniji gde je odrasla, ali lokalni stanovnici kažu da ta statua predstavja “sramotu”.

Melanija Tramp, Foto: White House

Prvu statuu Melanije Tramp u rodnoj zemlji osmislio je američki umetnik Bred Dauni i unajmio lokalnog umetničkog drvodelju Alesa Zupevca, poznatog kao Maksi, da je izradi i postavi pored reke Save.

Statua uopšte ne liči na prvu damu, ali, kako navodi ITV, bar je haljina u pravoj boji, svetlo plavoj, kao i ona u kojoj se Melanija pojavila na predsedničkoj inauguraciji svog supruga Donalda Trampa.

Crte lica izgledaju kao da ih je nacrtalo dete, izraz lica je namrgođen, a oblici tela nedefinisani. Statua “maše” levom rukom.

Lokalni stanovnici, iako ponosni na najpoznatiji eksponat u gradu, uopšte nizu zadovoljni sličnošću statue s Melanijom Tramp.

“Uopšte ne liči na Melaniju. Liči na Štrumpfetu. To je sramota”, rekao je jedan od stanovnika koji su se okupili na orkrivanju statue.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi