Medved
screenshoot/Youtube
Medved

screenshoot/Youtube

Medved, Foto: screenshoot/Youtube

Ovaj bizarni napad dogodio se juna u rejonu Pij Hemski. Nikolaj Igrit je sa prijateljima krenuo u šumu da skuplja jelenje rogove, ali u trenutku napada bio je sam.

Amber Herd, nasilje

Profimedia

- Кada sam video medveda, prvo sam se skamenio od straha. Nisam imao nikakvo oružje, čak ni nož. Počeo sam da vičem, misleći da me tako neće napasti, ali medved je pojurio galopom prema meni. Uspeo sam da ga udarim pesnicom u glavu, ali on je skočio na mene i oborio me - kaže Nikolaj koji je sada u bolnici grada Кizil.

Pročitajte još:

Medved je počeo da ujeda čoveka po stomaku, rukama i glavi. Nikolaj je u jednom trenutku uspeo da uhvati životinju za jezik, a zatim i da odgrize deo. Životinja se odmah dala u beg.

Drugovi su doveli Nikolaja u bolnicu tek sledećeg dana, što je posebno čudno, a njemu su odmah dijagnostifikovane brojne povrede na licu, glavi, rukama i stomaku. Doktori su uspeli da ga stabilizuje i njegov život nije u opasnosti.

Napad, medved, Rus

VK Printscreen

Napad, medved, Rus, Foto: VK Printscreen

I Nikolaja i njegove drugove ispitala je policija.

- U šumi je Irgit sreo mrkog medveda i počeo da vrišti, kako bi oterao životinju, ali medved ga je napao i počeo da ga ujeda. Kada je video da će mu odgristi lice, Irgit je uspeo da sam odgrize deo jezika životinje. Nakon toga, medved je pobegao - navodi se u policijskom izveštaju.

Takođe se saopštava da će cela grupa snositi administrativnu odgovornost za nedozvoljeno prikupljanje jelenjih rogova u Kutisnki šumi, koja je prorodni rezervat.

Incest

Facebook printscreen

Ova vest brzo se prenela Rusijom, a mnogi su posumnjali u njenu istinitost. Ipak, za sada nijedan uticajan medij nije vest ocenio kao lažnu.