Svađa raskid prevara plač problemi
Shutterstock
Svađa raskid prevara plač problemi

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

To najbolje zna Kler Bizbi koja se ozbiljno povredila nakon što je pala sa kreveta tokom promene poze.

Bizbi je ostala paralizovana nakon što je katapultirana sa kreveta tokom polnog odnosa. Zbog toga je odlučila da tuži proizvođača kreveta. Tražila je višemilionsku odštetu, ali nadležni sud nije imao sluha za njene probleme.

Osetila sam kako je krcnulo

Do neslućene tragedije došlo je kad je 46-godišnjakinja tokom polnog odnosa kleknula usred kreveta odlučivši da promeni pozu. Krevet je tada katapultirao pa je ona završila na podu udarivši se glavom.

"Okrenula sam se, spustila ruku i onda sam osetila da sam bačena sa kreveta. Glavom sam udarila o pod, pala na jednu stranu i čula da je nešto u mom telu krcnulo", požalila se.

PROČITAJTE JOŠ:

Kompanija nije kriva

Gospođa je inače majka četvoro dece, pa tvrdi da je do nesreće došlo zbog fabričke greške zbog čega je odlučila da tuži proizvođača. Ali, sud je bio drugačijeg stanovišta. Njenu je tužbu odbio u potpunosti.

Iz kompanije koju je žena tužila poručili su da je sa krevetom sve bilo u najboljem redu, pa da sva krivica za nesreću pripada samoj gospođi.

Sami su si krivi

Gospođa Bizbi naručila je pre par godine od iste kompanije čak pet kreveta koje su radnici montirali u njenoj kući. Dosad nije prijavila nepravilnosti ni sa jednim od njih zbog čega su advokati koji su zastupali kompaniju tvrde da se njene povrede, sve i da je kompanija kriva, nisu mogle dogoditi zbog kvara u krevetu.

"Sve upućuje na to, bez obzira na to što su radili, da je par naprosto bio nedovoljno pažljiv zbog čega su se previše približili ivici kreveta, pa su zbog toga izgubili ravnotežu", brane se iz kompanije.