Policija, ubistvo, ulica, masakr
Shutterstock, ilustracija
Policija, ubistvo, ulica, masakr

Shutterstock, ilustracija

Policija, ubistvo, ulica, masakr, Foto: Shutterstock, ilustracija

Malena Dina-Mari de Ber posetila je sa svojom porodicom farmu lavova Veltevrede, a napad se dogodio kad je bila u rukama svog oca.

Pročitajte još:

ZAPREPAŠĆUJUĆE OTKRIĆE NAUČNIKA Na dnu okeana pronašli nikad jezivije životinje!

"NISAM ZNAO KOLIKO DUGO ĆU BITI SVESTAN" Noga mu je upala u mašinu, u džepu je imao nožić, izvadio ga je i počeo DA REŽE, jedan potez mu je SPASIO ŽIVOT (FOTO)

PLAKAO NOĆIMA, RUKAMA POKRIVAO LICE Lekari nisu mogli da pomognu, a onda je majka sinimila šta dečak (6) radi u krevetu. Tada se sve promenilo (VIDEO)

Čini se da je upravo otac Pieter odgovoran za napad, budući da je sa Dinom u naručju hodao preblizu kavezu u kojem je bila mlada lavica. Životinja je, naime, iskoristila trenutak nepažnje, zamahnula šapom kroz rupu na kavezu dohvatila nesrećnu devojčicu i odrala joj kožu sa glave.

- Otac se suviše približio, lavica je zgrabila curicu i njega kroz ogradu - rekao je vodič u parku.

Pieter se izvukao samo s blažim povredama, ali maloj Dini lavica je probila lobanju, piše Independent.

Nakon incidenta devojčica je hitno prevezena u bolnicu u gradu Albertonu gde su lekari odstranili deo njene lobanje kako bi smanjili pritisak na mozak, a Dinu su potom stavili u indukovanu komu.

Upravnik farme za lavove nazvao je napad "čudovišnom nesrećom", ali je rekao da se svi zaposleni nadaju da će se Dina brzo oporaviti. Nakon nesreće farma Veltevrede je opet na svojem Fejsbuku objavila upozorenje za posetioce o tome koliko su lavovi opasni, piše Jutarnji list.

- Ovo su novi znakovi. Nadamo se da će ljudi pridržavati pravila i shvatiti kakva im opasnost preti.

Inače, na toj istoj farmi lavova napadnute su i dve sestre prije devet godina, ali su zadobile tek lakše povrede.