Sefer Kajači
Youtube Printscreen
Sefer Kajači

Youtube Printscreen

Sefer Kajači, Foto: Youtube Printscreen

Radnik gradske čistoće u Turskoj provinciji Rize priveden je nakon što je isplivao snimak na kom kupi štene đubrovnikom i baca ga sa mosta.

Đavo

pixabay.com

Sefer Kajači (41) čistio je ulice Kalkandera kada su dva psića na mostu preko potoka krenula da mu se motaju oko nogu. On je posle kraće jurnjave bukvalno zahvatio jednog od njih i prebacio ga preko metalne ograde u brzak. Drugo štene je pobeglo dok je komunalac samo hladno pogledao preko ivice i otišao dalje.

Vlasnik sigurnosne kamere koja je snimila incident odmah je potrčao da spase kučence, i u tome, srećom, uspeo. Zadobilo je samo prelom noge i poslato je na veterinarsku kliniku gde se oporavlja.

Pročitajte još:

Istraga je pokazala da čistač ima duševnih problema, a na tužilaštvu je odluka o pokretanju optužnice.

- Čistio sam ulicu i odjednom mi je glava “utrnula”. U tom trenu sam bacio psa. U stvari ja volim pse, dajem im mleko. Posle sam se setio incidenta, zapitao se šta sam uradio i bio besan na sebe. Inače, uzimam lekove – rekao je Kajači uz izvinjenje, konstataciju kako voli sve životinje i pretpostavku da mu se “epizoda” desila jer tada nije bio na lekovima.

Gradonačelnik Kalkandera se takođe izvinio i obećao da će biti preduzete neophodne mere.

Majka, fetus-in-fetu

Youtube Printscreen