Zmija povraća kozu
Printscreen
Zmija povraća kozu

Printscreen

Zmija povraća kozu, Foto: Printscreen

Bizarni snimci koji stižu iz Kine, prikazuju trenutak kada četiri metara dugačak piton koji je progutao kozu, pokušava da je povrati, dok mu je stomak bio neverovatno naduven.

Meštani sela Kvanžu u provinciji Fudžijan na jugoistoku Kine rekli su da je zmija sat vremena povraćala kozu i da su uz pomoć nadležnih organa nekako uspeli da pomognu ogromnom gmizavcu da izbaci napolje životinju, koja je očigledno bila prevelika da bi bila svarena u utrobi pitona.

Pročitajte još:

Pastir po imenu Jao, čija se farma koza nalazi u blizini, kaže da je od početka godine izgubio čak 20 koza, ali nije znao na koji način. Kada je tražio jednu od svojih nestalih životinja, ugledao je pitona koji iz sebe pookušava da izbaci kozu i tek tada mu je bilo jasno šta se događa sa stanarima njegovog imanja.

- Zmiji je stomak bio potpuno natečen. Siguran sam da je pojeo jednu moju kozu - rekao je Jao, koji je odmah pozvao šumsku policiju i ostale meštane kako bi mu pomogli.

- Izvukli smo rep pitona na više tlo da bi lakše mogao da izbaci kozu. Tek posle sat vremena, koza je izašla iz utrobe pitona - objasnio je.

Na snimcima se vidi celokupan proces izbacivanja oko 40 kilograma teške koze. Prvo su izašle noge mrtve životinje, potom trup i na kraju glava.

Stao da fotografiše blještavo sunce, a kada je pregledao snimak, jeza mu je prostrujala kroz telo! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Zamedia.rs/V.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 16:01 Nije mogao da veruje. Igor Ranđelović, Zaječar, Foto: Youtube/Printscreen * Niko nije očekivao NLO iznad Zaječara * Hteo je da fotografiše sunce * Na snimku se jasno vide obrisi nečeg što liči na leteći tanjir Igor Ranđelović iz Zaječara je načinio snimak.

Šumski policajci su posle obavljene akcije odveli pitona u privremeno utočište za divlje životinje.

Najverovatnije će ponovo biti pušten u prirodu jer se pitoni u Kini smatraju ugroženom i zaštićenom vrstom.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!