ALEKSANDAR (24) SE VENČAO SA SVOJOM ROĐAKOM (81) Ključ je u tome što je bolesna! Što je još bizarnije, ne nada se nasledstvu

Na "papiru" je sve čisto

Narodna nošnja, Srbi, momak i devojka
Narodna nošnja Foto: Shutterstock

Neki ljudi će zaista učiniti sve kako bi se "izvukli" od vojne obaveze, što pokazuje i slučaj mladića (24) iz Ukrajine koji se venčao sa svojom 81-godišnjom bolesnom rođakom kako ne bi morao na odsluženje vojnog roka.

Aleksandar Kodratjuk je tako vlastima rekao da je "razvio snažna osećanja" prema svojoj 57 godina starijoj rođaci, i da to nije samo predstava kako bi izbegao vojnu obavezu.

Pročitajte još

Služenje vojnog roka u Ukrajini je obvezno, ali ga je moguće izbeći pod određenim okolnostima. Tako se mladić sada vodi kao staratelj registriovane nemoćne osobe, što je dovoljno dobar razlog da ne ode u vojsku.

UŽAS NA OBALI GRČKE Prevrnuo se čamac, poginuli beba i četvorogodišnje dete!

Aleksandar i Zinaida Ilarionovna venčali su se u selu Bajkovka nedaleko grada Vinice na zapadu zemlje. Bakica tvrdi kako je "Aleksandar dobar muž" te da se dobro brine o njoj. Ipak, komšije srećnog para otkrivaju kako to baš i nije tako, te da mladića nikada ne viđaju u selu.

Jedan meštanin je tako potvrdio da Ilarionovnu posećuju unuci i nećaci, ali suprug baš i ne. Pojavljuje se jedino kada vojni službenici dolaze po nove regrute, ali samo da bi još jednom mahnuo venčanim listom koji ga oslobađa vojske.

Evropa na udaru olujnog nevremena! Evo šta znači zelena boja preko mape Srbije

AUTOR: AccuWeather/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 27.09.2019. 17:57 Stručnjaci izdali upozorenje Prognoza za jesen, Foto: Accuweather.com Nakon toplog i prijatnog leta, čini se da će vreme širom evropskog kontinenta pretrpeti dramatične promene. Po svemu sudeći, nekoliko toplotnih talasa koji su letos pogodili Evropu biće tokom jeseni zamenjeni nestabilnim vremenom praćenim olujama i kišom.

Iako je kristalno jasno što se ovde događa, vojni činovnik Aleksandar Daniljuk nema previše mogućnosti da ospori mladićeve tvrdnje. Na "papiru" je sve čisto i mladić je zaista suprug nemoćne osobe, a ima i prijavljeno boravište na adresi sa svojom "suprugom".

Jedina je mogućnost da se dokaže da brak nije važeći te da mladić ne živi na toj adresi, no vojsci to do sada nije pošlo za rukom.

NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA KOJU ĆETE VIDETI DANAS Majka je izgubila troje dece zbog pijanog vozača, a njena objava za prvi dan škole slama srca! (FOTO)

- Ako ga već ruganje javnosti nije oteralo u vojsku, teško da će se to sada dogoditi - rekao je jedan službenik.

Korisnici na društvenim mrežama su podijeljeni. No, ima onih koji su na Aleksandrovoj strani.

- Bolje se smejati i rugati vojsci na ovaj način nego ići u rat i ubijati ljude - napisao je jedan.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi