GRAĐANI U ŠOKU! Kakvo je ovo ČUDOVIŠTE?! Crna ljigava masa se migolji po trotoaru! (VIDEO)

Brazilka je išla u kupovinu kada je naišla na veoma odvratnu scenu. Snimila je crnu masu dok se polako migolji po tlu.

Larva crva
Larva crva, Foto: printskrin

Snimila je jeziv prizor, a ispostavilo se da masa koja se migolji po betonu nije jedno stvorenje već stotine larvi isprepletanih jedna preko druge, koje se jedinstveno kreću napred.

OKAČILA SLIKU NA FEJS, PA UMRLA Mlada majka (23) se porodila pre samo dve nedelje, a ono što su lekari otkrili šokiralo je javnost (FOTO)

Sagla sam se da pogledam izbliza i videla gomilu buba koje nikada nisam videla ovde - objašnjava Tori Silveira (23) koja odvratnu gomilu opisuje kao bube nalik crvima koje se polako pomeraju kao da zajedno migriraju.

IŠAO KA NJOJ I DRŽAO SE ZA PREPONE Devojka (23) prijavila manijaka u crnom gumenom odelu! Uspela da ga fotografiše: Dahtao je, ima šavove preko usta (FOTO)

Entomolog iz Londona Dejv Klark je nakon što je pogledao snimak zaključio da su skoro sigurno u pitanju larve jedne vrste muva (Tenthredo mesomela).

 

 

- Bezbednije su kada se kreću zajedno u potrazi za hranom. Možda su se selile na drugo mesto i napravile gomilu zbog zaštite, što bi objasnilo zašto su na zemlji – smatra stručnjak i navodi da ovi insekti nisu agresivni već samo pokušavaju da se odbrane.

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi