Beograd
Tanjug/Dragan Kujundžić
Beograd

Tanjug/Dragan Kujundžić

Beograd, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Četrdesetosmogodišnji muškarac tvrdi da deluje mladoliko i da mu mnogi daju tridesetak godina. Njegova verenica ima 39, a on gužva postelju sa njenom ćerkom. Sad se našao u velikom problemu, pa rešio da potraži pomoć stručnjaka.

“To se sad događa svakodnevno. Rekao sam joj da moramo da prestanemo, ali ona tvrdi da se zaljubila i da neće moći da ćuti o tome. Ne znam šta da radim”, započeo je svoju priču muškarac ovim rečima.

Pročitajte još:

“Nedavno sam slavio rođendan, a verenica mi je organizovala proslavu u svom domu. Njen sin i ćerka su takođe su bili tamo. Sin ima 22, dok ćerka ima 18 godina, oboje žive s njom. Nakon partija, umesto da odem u krevet, odlučio sam da popijem još jedno piće i legao na kauč. Zaspao sam, no u sitne sate probudio me oralni seks. Mislio sam da me zadovoljava verenica, no šokirao sam se kad sam podigao ćebe i video da se radi o njenoj kćeri”, ispričao je muškarac.

Ne da mu mira

"Ne prebacuj krivicu na tinejdžerku", glasio je odgovor savetnice. 

"Nemoj krivicu da prebacuješ na tinejdžerku samo kako bi nastavio ovu aferu. Ti si u godinama kada bi trebao znati bolje. Reci joj da vaša afera završava odmah. Znam da ti laska pažnja ove devojke, ali bojim se da ona sugeriše da se radi o emotivno zavisnoj osobi koja pokazuje odnos sa majkom. Reci joj da će otkrivanje afere više povrediti nju nego njenu majku”, odgovorila je poznata savetnica.

 

Komentari (2)

kobasica srbije

29.03.2019 16:05

Ne prekidaj rodjače samo nastavi niko nemože da te optuži da švrljaš okolo.

Stojko

29.03.2019 19:32

Milojko ti li si?