Fotografija
Youtube printscreen
Fotografija

Youtube printscreen

Fotografija, Foto: Youtube printscreen

Pre 15 godina, dve devojčice po imenu Holi Vels i Džesika Čapman su nestale.

Pročitajte još:

"ZA KRALJA I OTADŽBINU" ODZVANJALO BIOSKOPOM Deca i roditelji zabezeknuto gledali glavnog junaka crtanog filma koji je uleteo u poslednji boj sa ravnogorskim pokličom!

Nažalost, one nikada nisu pronađene žive. Tog popodneva otišle su da kupe slatkiše u prodavnicu i nikada se nisu vratile. Njihova tela pronađena su 13 dana kasnije.

Ono što se zapravo desilo devojčicama na putu do kuće je užasno. Njih je u svoju kuću namamio Ijan Hantli, koji je radio kao domar u lokalnoj školi. On je devojčicama rekao da je unutra njegova devojka, koja je bila učiteljica. Onda ih je ubio.

Fotografija

Youtube printscreen

Fotografija, Foto: Youtube printscreen

Osuđen je na 40 godina zatvora. Dok je on bio iza rešetaka, jedna druga devojčica je odrastala.

Samanta Brajan je imala 14 godina kada je u školi istraživala ubistva Ijana Hantlija. Guglala je njegovo ime i pronašla fotografiju koja ju je šokirala.

Na fotografiji je jasno prepoznala - sebe!

Fotografija

Youtube printscreen

Fotografija, Foto: Youtube printscreen

To je bila fotografija nje i njene majke, i odmah je tražila objašnjenje.

Majka joj je onda priznala sve - da je Hantli njen otac, i da ga je ostavila dok je još bila trudna sa njom, jer ju je zlostavljao.

-To je bio bolni šok za mene. Hiljadu pitanja mi je prolazilo kroz glavu. Nisam želela da me povezuju sa ubicom. Da li ću i ja biti monstrum kao on? - priseća se Samatna.

Udali ćerku (11) za odraslog muškarca! Dok su svatovi igrali, devojčica je uradila nešto što slama srca! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 12:47 Sud u Iranu raskinuo je brak sklopljen između 11-godišnje devojčice i 22-godišnjeg muškarca i naredio roditeljima da sačekaju dve godine, kad mogu da je "vrate" mužu.

Ipak, uspela je da prihvati tu činjenicu i shvati da nije nimalo nalik na svog oca ubicu. Kaže da je njen pravi otac zapravo muž njene majke, koji ju je usvojio 2009. godine.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!