Selo
Alo!/Enis Sadiku
Selo

Alo!/Enis Sadiku

Selo, Foto: Alo!/Enis Sadiku

Ovo se zaista desilo mom ocu, ispričao je jedan od korisnika servisa Reddit.

Pročitajte još:

PRIZOR KOD SAJMA IZNENADIO GRAĐANE Na ogradama duž puta okačeno nešto neobično lepo! Ovo nije još viđeno u glavnom gradu! (FOTO)

Naime, kako navodi sin, otac mu nije skoro dve godine išao u šupu koja se nalazila kraj kuće, jer nije imao potrebu. Ali kada mu je upravo iz šupe zatrebao neki alat zamalo da ga upravo sve to košta infarka. Zbog onog što je video...

NARODNA VEROVANJA KOJA DONOSE NESREĆU! Ako radite ove stvari, prokletstvo će vam se useliti u kuću!

Pravi horor, na fotografiji je zapravo drvena skulptura lica oko koje se nastanio divovski stšljenjak (gnezdo stršljenova).

Stršljenovi

Printscreen

Stršljenovi, Foto: Printscreen

Stršljeni su najveće eusocijalne ose, dosežući dužinu od 45 milimetara. Pravi stršljeni sačinjavaju rod Vespa iz porodice osa, te se razlikuju od ostalih osa širinom svoga temena (deo kukčeve glave iza očiju), koje je proporcionalno veće kod ovog roda; i prednjim kružnim gasterom (deo abdomena iza osinog struka).

Stršljenjake grade na zaštićenim mestima, pod strehom, u šupama ili pod krovovima, u šupljim stablima, od nekoliko spratova saća, stanicama okrenutim prema dole. Sve to omotaju s više listova poput papira tankim, sažvakanim drvetom.

Udari vetra nepodnošljivi, temperatura pala za 15 stepeni, ljudi u panici! Za vikend stiže ono najgore! (VIDEO)

AUTOR: Index/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 20:14 Jako nevreme s kišom, gradom, grmljavinom i vrlo snažnim udarima vetra zahvatilo je Miljevce u Dalmaciji. Nevreme, Foto: Youtube printscreen Temperatura je za sat vremena pala za čak 15 stepeni, sa 35 na samo 20 Celzijusa.

Svake godine u proleće, oplođena ženka koja je prezimila u skloništu, gradi novo gnezdo i nikada ne useljava u staro, prošlogodišnje.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!