Porodica
Facebook printscreen
Porodica

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Britanka Laura Votson iz Njukasla poprilično se šokirala kada je nakon izvesnog vremena bolje pogledala fotografije koje je snimila tokom izleta na kojem je bila sa porodicom.

Pročitajte još:

Laura je prilikom izleta u šumi, fotografisala kćerku (15), sina (9) i nećaka (16) dok su se peli po drvetu, ali tek posle nekog vremena otkrila je da se na fotografijama nalazi još jedna osoba.

DA LI SE I VAMA OVO DEŠAVA? Beograđanin krenuo da izlazi iz tramvaja, a onda je toliko pobesneo, da je morao da uslika scenu zbog koje mu je skočio pritisak! (FOTO)

Iako je uverena da u trenutku kad je fotografisala svoju porodicu, na tom mestu nije bilo nikog drugog, na fotografijama je iza sina ugledala lice još jednog deteta.

Porodica

Facebook printscreen

Porodica, Foto: Facebook printscreen

Kako kaže, do tada nije verovala u duhove i paranormalne aktivnosti, ali ta fotografija joj je promenila mišljenje.

- Ovo je vrlo neobično i svi smo prestravljeni. Kćerka i ja nismo mogle da zaspimo, jer smo bile u strahu. Suprug je radio noćnu smenu i bile smo same, a uplašiile smo se da nas nije sledio kući. Ljudi su mi preko Fejsbuka pisali da se mole za nas - ispričala je Laura.

Policija na spektakularan način uhapsila muškarca koji je pucao na Karićevog zeta!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:43 - 19.09.2019. 17:03 Policija je osumnjičenog uhapsila na graničnom prelazu na izlazu iz Srbije kada je pokušao da pređe u Crnu Goru. Foto: Alo!/ Masanori Jošida Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su R.D. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je 9.

- Deca su odlučila da se popnu na drvo i ja sam ih fotografisala. Nikoga nije bilo iza njih, sigurna sam. Optužuju me da sam to napravila u fotošopu, ali ja i ne znam kako se to radi. Neki nagađaju kako je to duh dečaka koji se utopio u blizini pre nekoliko godina.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

VladimirR

20.09.2019 12:18

Mene više brine o čemu je ćerka maštala dok se za granu čvrsto držala.