Deca
screenshoot/Facebook
Deca

screenshoot/Facebook

Deca, Foto: screenshoot/Facebook

Brat i sestra zajedno sa majkom uživali su u lepom danu u šumi koja se nalazi u blizini njihovog doma u Eskdejlu. Ponosna majka fotografisala je sina i ćerku kako se drže za ruke dok šetaju.

PROČITAJ JOŠ:

Posle šetnje još jednom je pogledala fotografiju kako bi je objavila na društvenim mrežama i videla da u travi u blizini njenog sina se krije istočna smeđa zmija.

U pitanju je vrsta čiji ujed može da izazove srčani zastoj na nekoliko minuta. Istočna smeđa zmija je uzrok 41% smrtnih ishoda u Australiji.

Otkrivamo detalje sednice u Interpolu! Haradinaj se uplašio totalnog debakla, pa povukao neočekivan potez!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 15.10.2019. 15:45 - 15.10.2019. 15:52 Shvatili da će biti poraženi! Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Sava Radovanović Daans je Ambasadi Srbije u Parizu dostavljena nota, kojom Ramuš Haradinaj povlači zahtev za prijem Kosova u Interpol. Kako saznajemo iz diplomatskih izvora, Priština je bukvalno povukla zahtev sat vremena pre početka sednice Generalne skupštine Interpola.

Majka iz Australije je podelila fotografiju na društvenim mrežama i bila je presrećna što je njena porodica imala sreće, ali je ujedno apelovala na roditelje da povedu računa kad sa decom krenu u šetnju.

BONUS VIDEO: