Bolnica, lekar, doktor, medicinska sestra
Shutterstock, ilustracija
Bolnica, lekar, doktor, medicinska sestra

Shutterstock, ilustracija

Bolnica, Foto: Shutterstock, ilustracija

Tan Nan (44), iz provincije Hunan, popio je toliko alkohola da je zaspao dok je bio s društvom u provodu u provinciji Hunan. Ujutro ga je probudio jak bol, a kad je otvorio oči video je jeziv prizor. Iz rane je obilno krvario.

KBC

Tanjug/ Sava Radovanović

Bolnica, Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

DOKTORI U NEVERICI ZBOG OVOG SLUČAJA Zadavila trudnicu i izvadila joj bebu iz utrobe! Kad je otac uzeo dete u naručje, dogodilo se čudo! (FOTO)

Nekoliko bolnica je odbilo da ga primi, jer nisu bili sposobni da izvedu takvu operaciju. Na kraju je završio u bolnici u Čangšau, prestonici Hunana, gde su ga operisali stručnjaci za mikrohirurgiju.

LICE POGNUTO, STOPALA POPLAVELA Stao na kiosk da poruči hranu, radnica se prenerazila od pogleda na mesto suvozača! Odmah pozvala policiju (FOTO)

Posle sedam sati uspešno su mu prišili polni organ, mada za sada nije sigurno da li će vratiti urinarnu i seksualnu funkciju.

OVA OPSESIJA MOŽE BITI OPASNA! Ako se tokom oluje i grmljavine tresete od straha, ne možete da dišete i znojite se, imate ozbiljan problem!

Nan ne zna ko je odgovoran za napad. Pokrenuta je istraga o slučaju, ali policija kaže da se pacijent još nije dovoljno oporavio da bi odgovarao na pitanja.