"TERAPIJA" OD KOJE ĆE VAM BITI MUKA Julija svako jutro pije svoju telesnu tečnost i trlja je po licu, tvrdi da joj pomaže iako lekari BESNE

Zagovornici "terapije urinom" veruju kako ispijanje vlastitog urina i trljanje urina o kožu leči bolesti, podiže energiju, pa čak i usporava starenje. "Tradicija" koja je stara vekovima nedavno je postala hit nakon što ju je nekoliko blogera predstavilo hiljadama pratilaca.

Urin, Foto: screenshoot/Twitter

Njihovo objašnjenje je da urin sadrži sastojke koje telo može da reapsorbuje kako bi poboljšalo sposobnost za borbu protiv bolesti i uzrokovalo druge učinke detoksikacije.

Međutim, njihove tvrdnje naišle su na kritike stručnjaka koji tvrde da nema naučnih dokaza zbog kojih bi bilo ko trebao da pije urin. Sa druge strane, moglo bi biti i štetno.

Džulija Silaman (26) tvrdi da joj je trljanje urina o lice izlečilo akne, nakon što joj dobila preporuku od jednog blogera. Osim toga, tvrdi i da je izgubila desetak kilograma i da joj se probava poboljšala otkako se "leči urinom".

Slikarka iz Merilenda kaže kako joj je lice bilo gotovo uništeno, ali nije mogla da ode kod dermatologa. Tada je upoznala Krisa.

- Sećam se kako je izgledao zdravo i koliko su mu oči bile čiste. Rekao mi je da isprobam terapiju urinom za kožu - rekla je ona.

DETALJI HORORA U BELOJ CRKVI Janko zario ocu nož u vrat, dok je umirao upitao ga je: "Jesam li sada postao čovek kad sam zaklao svinju"

Džulija je rekla kako joj se to nije zgadilo i da je bila zainteresovana. Vrlo brzo počela je s "terapijom", a kaže kako joj je, nakon što je počela da posti, urin izgubio ukus. 

- Počeo je da ima ukus kao kokosova voda. Imam više energije i osećam se više povezana s prirodom. To mi je promenilo život, osećam se kao drugačija osoba - rekla je ona i dodala kako će terapiju koristiti do kraja života.

NIKO NE MOŽE NI DA SLETI, NI DA POLETI Kadrovi egipatskog aviona koji je blokirao aerodorm "Nikola Tesla" izgledaju jezivo (FOTO)

Međutim, u praksi nije urađeno nijedno istraživanje, ali stručnjaci za bubrege upozorili su da prekomerna konzumacija urina može dovesti do teških posledica, kao kod prekida rada bubrega.

"TEODORA, RAZUMEM TVOJU SITUACIJU, I SAM IMAM 20 GODINA ROBIJE" Đavo iz Zabele poslao pismo u CZ ženi koja je iskasapila majku i babu, ukrala mu srce unuka zvezde "Boljeg života"

Profesor Henri Vu, urolog i hirurg sa Univerziteta u Sidneyju, rekao je da "nema apsolutno nikakvih naučnih dokaza koji sugerišu da terapija urinom ima bilo kakvu terapeutsku vrednost".

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: LEA
  12/09/2018 - 17:29
  Bila sam jako mala kada sam imala tezak oblik zapaljenja pluca.Secam se da sam pila urin od moje mladje sestre i da su govorili da je to dobra terapija ali urin mora biti od deteta.Da li mi je to pomoglo ne znam ali se jos uvek secam tog odvratnog ukusa.Covek zbog zdravlja sve proba ovo je bar besplatno.
 • Korisnik: Sanjica
  12/09/2018 - 15:40
  O ovome sam čitala pre 25-30 godina u Trećem oku,mnogi to rade.Nije ona otkrila toplu vodu
 • Korisnik: ana
  12/09/2018 - 12:17
  da,bas je pomaze,bas je lepa,STRASNO!!!! POREMEVENOG UMA.
  • zaza @ana
   12/09/2018 - 14:13
   ova se vidi da nije normalna,strasno!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs