Svadva
Youtube printscreen
Svadva

Youtube printscreen

Svadva, Foto: Youtube printscreen

Fotografkinja Lesli Holingsvort je objavila fotografiju sa venčanja koje je održano u Alabami. Na grupnoj fotki jedino mlada i mladoženja deluju srećno i zadovoljno dok ostatak ljudi izgleda kao da su videli duha.

Pročitajte još:

Lesli je želela da napravi dobar krupan kadar, pa je napravila korak unazad i iskoračila na ulicu. U trenutku kad je pritisnula dugme na fotoaparatu, mladin otac je gurnuo Lesli jer je u njenom pravcu išao automobil koji nije imao nameru da zakoči. Srećom, niko nije povređen.

RUTINSKA PROVERA OTIŠLA U POGREŠNOM PRAVCU! Gazda mislio da je šala: Zbog bizarne greške pekar mora da plati kaznu 25.000 evra!

Fotografkinja nije bila ni svesna kakav je trenutak uhvatila sve dok nije pregledala sve scene koje je zabeležila na venčanju.

Umesto nasmejanih lica, osim ako izuzmemo mladu i mladoženju, ostatak prijatelja deluje šokirano.

Rada (70) pronašla grob u svom dvorištu, a jedna jeziva prepreka je sprečava da ga se otarasi!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 13.09.2019. 13:41 - 13.09.2019. 14:04 Nečuveno! Groblje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu * Njeno dvorište se graniči sa seoskim grobljem * Ona dodaje da je obavestila policiju, koja je izašla na teren i zatim obavestila nadležno tužilaštvo Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu, koje se graniči sa seoskim grobljem.

Nažalost, mlada i mladoženja nemaju najlepšu sliku sa venčanja, ali će imati odličnu priču za svoje prijatelje i poznanike kad im budu pokazivali kultnu fotku sa venčanja.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!