Zgrada
Alo!/ Masanori Jošida
Zgrada, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Uprkos pravilu da žurke u stanu nisu dozvoljene, tinejdžerka je na “Snepčetu” pozvala ljude u stan u subotu uveče 13. aprila.

Pročitajte još:

Vlasnik je očajan nakon što su mladi vandali uništili zidove stana, nameštaj i porazbijali prozore, piše “Dejli mejl”.

Učesnici žurke su čekićima rušili zidove stana u Belfastu, koji je preko sajta iznajmila majka devojčice na jednu noć.

Preporučujemo i ovo:

- Neverovatno je koliko su toga uništili, muka mi samo kad pogledam. Ima rupa u zidu između kuhinje i hodnika jer su ga probijali čekićima. Prozori su razbijeni, vrata polomljena, kupatilo i kuhinja oštećeni, sve je upropašćeno – rekao je očajni vlasnik koji se predstavio samo kao Vilijam.

On je iznajmio ovaj stan pre dve godine i kad ga oglašava izričito navodi da u njemu ne smeju da se prave žurke. Uprkos upozorenju, oko 40 mladih se stuštilo u stan koji se obično iznajmljuje turistima.

Stanari koji su svedočili događaju kažu da su se neki čak penjali preko ograde kako bi ušli u zgradu. Vlasnik je rekao da i majka tinejdžerke treba da bude uhapšena jer je i ona odgovorna.

- Rečeno mi je da će popravka koštati oko 40.000 funti koje ću ja morati da platim. Sumnjam da ću dobiti ijedan peni od onih koji su odgovorni - rekao je Vilijam.

Policija trenutno istražuje incident u stanu u Belfastu, a tinejdžerka je puštena uz kauciju iz pritvora do kraja istrage.