Majka sa bebom
Ilustracija- Shutterstock
Majka sa bebom

Ilustracija- Shutterstock

Majka sa bebom, Foto: Ilustracija- Shutterstock

 

* Starešine poznate kao "pančajat" u Muzavarpuru u Biharu u Indiji, izdale su naređenje

* Devojka je tvrdila da ju je više puta silovao hodža iz lokalne džamije

* Muškarac iz sela ju je silovao obećavajući joj brak, ali se na kraju predomislio

16-godišnjoj devojčici koja se porodila nakon što su je u Indiji dva muškarca navodno silovala, naređeno je da proda bebu, a novac uzme kao odštetu. Devojka je tvrdila da ju je prvo silovao hodža iz lokalne džamije, a zatim mlađi čovek koji je rekao da će se oženiti njom, ali se zatim predomislio.

Pročitajte još:

Seoski "pančajat", odbor izabranih staraca sa samoupravnim i sudskim ovlašćenjima, u Muzavarpuru u Biharu u Indiji navodno je naredio mladoj majci da proda svoju bebu. Majka je incident prijavila policiji pre nekoliko dana, kažu lokalni izveštaji.

Drastične kazne za sve koji vole da "provire" i "opale" po koju fotografiju!

AUTOR: Alo.rs/ RTS/ M. G. DATUM I VREME: 15.11.2019. 15:07 - 15.11.2019. 15:40 Nacrt zakona po kojem se „gledanje pod suknju", odnosno fotografisanje ili snimanje delova tela ispod nečije odeće bez odobrenja, podvodi pod kriminalni prestup usvojen je u nemačkoj vladi.

Devojčica je rekla da ju je hodža iz seoske džamije silovao dok je bila u nesvesti i da je snimila navodni čin. Hodža je nastavio da je siluje tokom dvomesečnog perioda i pretio joj ako nekome kaže za to.

Za to vreme je zatrudnela i to rekla mladiću iz sela. Taj muškarac ju je potom silovao pod izgovorom da se venčava sa njom, ali nije ispunio svoje obećanje. Navodna žrtva rekla je da je porodici ispričala za trudnoću i da su se prvo obratili "pančajatu" radi pravde.

Žene ga tukle do iznemoglosti

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Nakon što se tinejdžer rodio prošlog meseca, "pančajat" je navodno incident nazvao nesrećnim okolnostima i naredio joj da proda dete i da novac čuva kao odštetu. Portparol policije je rekao: "Proveravamo tvrdnje žrtve i presudu pančajata".

"Takođe se vrši DNK analiza kako bi se identifikovao biološki otac novorođenčeta".

Istraga je u toku i nema izveštaja o hapšenjima.

BONUS VIDEO: Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!