Majka i kćerka
Instagram.com/motherdaughtertwin
Majka i kćerka

Instagram.com/motherdaughtertwin

Majka i kćerka, Foto: Instagram.com/motherdaughtertwin

Don Hubšer (60) i Šer (30) možda izgledaju kao sestre bliznakinje, ali one su zapravo majka i kćerka. Njih dve izgledaju toliko slično da ih i sopstveni muževi jedva prepoznaju.

Iako su uvek bile slične, tek su tokom Šerinih tinejdžerskih godina stvarno počele da baš liče jedna na drugu. Iako je Šer prvo smatrala da je čudno što je jedina osoba u školi koja ima mladoliku majku koja liči na nju, kasnije je to prihvatila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Have you checked out our website yet? Go to www.abondthatlastsforever.com to stay more connected with us ❤️❤️

A post shared by Motherdaughtertwins (@motherdaughtertwins) on Jun 17, 2019 at 7:11am PDT

Njihova sličnost prikupila im je mnoge pratioce na društvenim mrežama, ali oni nisu jedini koji ih ne razlikuju. Njihov izgled zbunjuje i prijatelje i porodicu, uključujući Šerinog muža Džereda.

- Jednom smo moja majka i ja nosile odeću u istoj boji, a kako obe imamo dugu, tamnu kosu, izgledale smo isto. Moj muž je prišao mojoj majci i udario je po zadnjici jer je mislio da sam to ja. Svaki dečko sa kojim sam bila, govorio mi je da sada zna kako ću izgledati za 30 godina i da su srećni što se neću puno promeniti - ispričala je Šer.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Check out the Ladies in Blue today on #realitycheck in @peopletv

A post shared by Motherdaughtertwins (@motherdaughtertwins) on Aug 27, 2019 at 1:10pm PDT

Don je naravno oduševljena što je upoređuju sa Šer i što misle da su bliznakinje, a mnogi smatraju da je dvostruko mlađa nego što stvarno jeste.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? check out or book on Amazon! ‘A Bond that Lasts Forever’. Such a fun summer read and hope you enjoy it!

A post shared by Motherdaughtertwins (@motherdaughtertwins) on Jul 9, 2019 at 6:26am PDT

- Ljudi inače misle da sam u tridesetim, što je veliki kompliment. Imati kćerku je sjajno jer mi Šer pomaže da se osećam mlado, ali i da pratim sve trendove. Isti smo konfekcijski broj pa pozajmljujemo odeću, a znamo šta lepo stoji jednoj, stajaće i drugoj - priča Don.

- Moja majka je stvarno moja najbolja prijateljica. Ona je veliki deo mog života i ne bih htela ništa da promenim - otkriva Šer.

PROČITAJTE JOŠ: