Knez Mihailova Beograd
Alo!/Ana Paunković
Preljuba prevara

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

- Imam nekoliko frizerskih salona i u jednom od njih primio sam novu učenicu. Imala je tada 22 godine, što nije uobičajeno vreme za početnike, ali bila je puna entuzijazma pa sam odlučio da pokušam s njom – otkriva nesrećni čitalac

Pročitajte još:

 

 

Nova učenica dolazila je u salon dvaput nedeljno i to u vreme pre Božića kad je posla bilo najviše. Nakon jednog napornog radnog dana ponudio joj je piće kad su svi otišli svojim kućama. Seli su za prijemni pult i uz čašicu je krenuo razgovor.

- Ostao sam u šoku kad mi je ničim izazvana sela u krilo rekavši pritom da joj se sviđam od prvog dana. Nagnula se prema meni i jednostavno sam je poljubio. Potpuno mi se predala. Moja supruga godinama me nije tako poljubila – nastavlja čitatelj svoju ispovest.

- Vodili smo ljubav u mom salonu, mislio sam da ću izludeti koliko mi je bilo dobro.

Novopečeni ljubavnici počeli su se svakodnevno viđati sve do jedne noći kad je supruga uletela u salon. Zanimalo ju je hoće li joj se suprug pridružiti jer je želela odvesti sinove na druženje s Deda Mrazom.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

- Ušla je u salon dok smo vodili ljubav. Totalno je izgubila kontrolu i naredila mi da odmah pokupim svoje stvari i napustim naš dom. Nisam imao kuda pa sam otišao kod ljubavnice što je bila loša odluka. Ona je dobra osoba, ali dvostruko je mlađa od mene i to se oseti – požalio se.

Premda njegova ljubavnica izgleda fantastično to mu više nije dovoljno.

- Dosađujem se u njenom društvu. Nedavno mi je priznala da je trudna, a ja nisam mogao sakriti užas koji sam pritom osetio. Ona smatra da bih sve to lakše prihvatio da se razvedem i venčam se s njom pre nego dođe beba. Nemam joj srca priznati da se to sigurno neće dogoditi – priznaje.

- Duboko u sebi još uvek volim svoju ženu. Vidim se s njom kad dođem po sinove i sve mi je jasnije da sam napravio veliku grešku. Kako da je uverim da mi se vrati? – pita čitatelj.

 

Deidre odgovara: Ako treba, padnite na kolena. Ne pokušavajte opravdati svoje ponašanje. Recite da je ono što ste učinili neoprostivo, da je nikada niste prestali voleti i da ćete učiniti sve što treba da ponovo izgradite ono što ste imali. Diedre naglašava da treba u prvi plan staviti sinove i naglasiti koliko će njima značiti budu li mama i tata ponovo srećni. Međutim, treba biti pošten i prema ljubavnici. - Što god vaša žena odlučila, morate biti iskreni s ljubavnicom. Recite joj da smatrate kako vaša veza neće preživeti uprkos detetu. Neka na vreme dobije šansu da odluči da li želi da bude samohrana majka. Odluči li da rodi vaše dete morate prihvatiti odgovornost kao otac i pružiti joj moralnu i finansijsku podršku.

Komentari (2)

Vera

09.11.2018 14:48

Nazalost, muskarci cesto razmisljaju donjom glavom, i posle kad se osvesti gornja glava bude kasno. Zato ja mog muza seksualno iscrpljujem maksimalno, i ujutru i uvece, tako da mu sugurno ne pada na pamet da to radi jos i sa nekom drugom. Preventiva je vazna uvek, bolje spreciti nego leciti.

Goga

09.11.2018 15:05

Muslimani mogu imati više žena pređite u islam! Tačno znao šta radi više puta, sada se kao kaje.