devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje
Shutterstock, ilustracija
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

* Polina Gordik (17) nije u životnoj opasnosti

* Izgubila je pola lica kada je sa drugaricom htela da napravi selfi

* Puška je odjednom opalila dok su je držale sa cevi uperenom na gore 

Tinejdžerku iz Ukrajine metak pogodio blizu nosa i smrskao joj kosti lica. Posle komplikovane sedmočasovne operacije zadržana je na intenzivnoj nezi sa teškim povredama. Tinejdžerka iz Ukrajine izgubila je pola lica kada je najbolja drugarica slučajno upucala puškom u lice zbog selfija. Polina Gordik (17) je posle bizarne nesreće u jednom selu u oblasti Zaporožje prebačena u bolnicu sa teškim povredama glave.

Ona je bila na žurci u kući drugarice krajem avgusta kada je Veronika (16) iznela lovačku pušku svog oca sa idejom da se slikaju sa njom. Uperile su cev na gore i stavile je između sebe kada je oružje iznenada opalilo.

Došla da pokupi jaja iz kokošinjca kad je nasrnuo na nju! Kljunom joj probio venu, iskrvarila nasmrt!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 13:29 Petao je probio venu starije žene i kljunom prouzrokovao krvarenje. Petao, Foto: Shutterstock/ Ilustracija * Stariju ženu napao i usmrtio petao u kokošinjcu * Petao joj probio venu kljunom prouzrokovao krvarenje * Incident se nedavno dogodio u južnoj Australiji Starija žena je umrla nakon što ju je napao petao dok je sakupljala jaja iz kokošinjca.

Metak je Polinu pogodio blizu nosa i smrskao joj kosti lica. Posle komplikovane sedmočasovne operacije zadržana je na intenzivnoj nezi sa teškim povredama, ali joj nije ugrožen život.

- Užasnula sam se kada sam videla svoju ćerku. Falilo joj je pola lica – uzrujana je devojčicina majka koja kaže da je Polina skoro ostala bez nosa.

Lekari su takođe morali da uklone oko jer je bilo previše oštećeno. Polina je svesna ali ne može da govori i komunicira samo klimanjem glave. Predstoji joj veliki broj plastičnih operacija i dug oporavak.

Pogledajte 10 najčešćih grešaka koje Srbi prave kad govore engleski: Da li ste i vi među njima?

Jedna škola jezika je objavila tekst o najčešćim greškama koje prave ljudi iz Srbije kada govore engleski. Foto: Alo!/ Masanori Jošida Sajt english4you.rs piše da je jedna od najčešćih omašaka to što prevodimo direktno s maternjeg na jezik koji učimo. FOR / IN "Vidimo se za 10 minuta!"

Policija je pokrenula istragu protiv Veronike i njenih roditelja zbog slučajnog nanošenja teških telesnih povreda i proverava da li je puška bila registrovana i držana na pravilnom mestu. Preti im do pet godina robije.

Drugarica obe devojke kaže da su se uvak jako lepo slagale i puno vremena provodile zajedno.

ODGLEDAĆETE GA VIŠE PUTA! Ovo je najprljaviji pornić ikada! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije