HOROR Htela da zaprosi dečka tako što je u VAGINU UGURALA..., a onda se desilo nešto STRAVIČNO

Kada je rešila da na originalan način zaprosi dečka, nije ni sanjala da će završiti sa čokoladnim jajetom zaglavljenim u vagini.

Veridba prosidba verenički prsten
Ilustracija: Profimedia

Jedna devojka htela je da ispuni tradiciju i na 29. februar prestupne godine zaprosi dečka, ali romantična prosidba pošla je po zlu.

MALI SAOPŠTIO SJAJNE VESTI Zaposleni u Srbiji će od janura imati IMATI VEĆE PLATE, ali to nije SVE

U želji da bude originalna, devojka je stavila prsten u čokoladno jaje, koje je ubacila u svoju vaginu, piše doktor Kaj u svojoj novoj knjizu “Ovo će boleti: Ispovesti mladog doktora”.

Nadala se da će mali “rad prstima” od strane njenog partnera biti dovoljan da dohvati prsten, pa da ona klekne i zaprosi ga. Ali, dok je bilo u njoj, jaje se zarotiralo i zaglavilo.

VELIKE PROMENE NA POMOLU Ko ostane bez posla ili nema dovoljno radnog staža ili je na birou MOŽE RANIJE U PENZIJU!

Odbijala je da mu kaže šta se desilo, sve dok nije pristao da postane njen muž. Postavila mu je pitanje da li želi da je oženi, pa tek onda pojurila u bolnicu gde ju je pregledao dr Kaj, koji je čitav ovaj bizaran incident opisao u svojoj knjizi.

PUTIN DRŽI OBLAKE NAD SRBIJOM Ruski HAARP kriv za kišu u Srbiji

Prosidba je bila "jednako neočekivana, odvratna i u neku ruku romantična", napisao je doktor.

MINISTARSTVO NAREDILO Himna i Hipokratova zakletva u bolnicama SVAKO JUTRO

– Bila je toliko uporna da ne upropasti iznenađenje, da do poslednjeg trena nije htela da mu otkrije šta je uradila – napisao je doktor koji je u bolnici uspeo da ukloni čokoladno jaje iz njene vagine, nakon čega se ova “romantična duša” u potpunosti oporavila.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: XXL
  12/07/2018 - 04:33
  Ne razumem žene/devojke da je 'ona stvar' predviđena samo za jednu - 'stvar'. Naravno i da u nju ne treba stavljati ništa drugo - zdrave bile.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs