Francuska policija
Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

 

* Muškarac iz Nju Džersija optužen je zbog ubistva devojke

* Ona je umrla tokom grubog seksa

* Sve se odigralo na zadnjem sedištu njenog auta

Frensis Viktorija Garsija (19) pronađena je mrtva u subotu rano ujutru u svojim kolima na krovu javne garaže, prenosi Njujork post. Pre toga bila je na žurci povodom Noći veštica u obližnjoj zgradi, koju je napustila sa Majklom Gefnijem (21).

Par je otišao u parkiran automobil u garaži, a tokom grubog seksa došlo je do kompresije vrata, zbog čega je Gefni osumnjičen za ubistvo, saopštila je policija.

Pročitajte još:

Obdukcijom je utvrđeno da je Garsijina smrt prouzrokovana povredama nastalim pritiskom na vrat. U početku nije odmah bilo jasno da li je za to kriv grub seks.

Gefni je rekao policiji da su njih dvoje uzeli lekove na recept i da su imali seks u automobilu, kada je ona izgubila svest.

Dokumenti suda pokazuju da su se njih dvoje upoznali preko zajedničkih prijatelja i razgovarali putem društvenih medija pre nego što su odlučili da prisustvuju burnoj zabavi za Noć veštica u petak uveče.

U neko doba rano u subotu, njih dvoje su napustili zabavu na 14. spratu luksuznog stambenog kompleksa i nastavili da se "druže" u automobilu žrtve na parkingu, kaže se u sudskim dokumentima.

Ameriški bombarderi B 52 u tajnoj misiji provocirali rusku vojsku!

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 06.11.2019. 18:35 Ne žele da komentarišu ništa Avion, bombarder, B52, Foto: Profimedia.rs * Tri strateška bombardera američkog ratnog vazduhoplovstva B-52H Stratofortress vratili su se sa misije * Bombarderi su se vratili sa misije u oblasti Barencovog mora i u zoni Arktičkog kruga * Američko ratno vazduhoplovstvo navelo je da neće u javnosti biti rasprave o detaljima budućih operacija Tri strateška bombardera američkog ratnog vazduhoplovstva B-52H Stratofortress 2.

Dok su imali seks na zadnjem sedištu, Gefni je ugušio Garsiju. Kada se devojka onesvestila, Gefni je pozvao prijatelja u pomoć.

- Udavio sam je, želela je da je gušim - navodno je Gefni rekao prijatelju.

Zvaničnici su rekli da se Garsija, čiji je nivo alkohola u krvi bio tri puta veći od zakonske granice, nalazila na zadnjem sedištu svog automobila sa Gefnijem u vreme njene smrti.

Njujork post piše da je otvoren nalog na GoFundMe - koji je ubrzo ugašen - u korist osumnjičenog Gefnija.

Džordž Soroš udario na velikog saveznika Srbije, stavio im je metu na čelo!

U poslednjem javnom nastupu Džordž Soroš je nazvao Kinu „smrtnim neprijateljem", jer smatra da je „najgora pretnja otvorenom društvu". Džordž Soroš, Foto: AP Photo/Francois Mori Iako „filantrop milijarder, bivši trgovac valutama, prvak liberala i u određenim krugovima - babaroga", kako ga je nazvao „Njujork tajms", ima širok dijapazon neprijatelja, počevši od Trampa, preko Putina i Orbana, sa kojima je u višegodišnjim sukobima, Soroš je neočekivano za neprijatelja broj 1 imenovao Kinu.

Kampanja za prikupljanje sredstava nastojala je da prikupi 20.000 dolara kako bi se iskoristila za "pošteno predstavljanje" 21-godišnjeg osumnjičenog Gafnija.

- Sakupljamo novac kako bi Majkl dobio pošteno predstavljanje u svetu u kojem su mediji u stanju da ispričaju bilo šta što bi odgovaralo njihovoj agendi - pisalo je na stranici koju je pokrenula sestra osumnjičenog, Samanta Gefni.

Stranica, koja je do nedelje uveče prikupila više od 6.000 dolara, odjednom je ugašena u utorak.

BONUS VIDEO: Našminkajte sami jezivu masku za Noć veštica! Krvava bundeva korak po korak