San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
Shutterstock, ilustracija
San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock, ilustracija

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik, Foto: Shutterstock, ilustracija

Robin Ema (27) upoznala je Dlera Mahmuda, koji je tvrdio da je 27-godišnji udovac sa imenom Alan, u noćnom klubu u Nantviču u Češiru, maja 2014. godine.

Te večeri je silovao u svojoj kući pre nego što ju je odvezao do kuće prijateljice, a kasnije joj je poslao SMS: "Ne zaboravi da si mi dopustila".

Ema ga je prijavila policiji i morala je da izdrži dva suđenja - nakon što na prvom porota nije mogla da donese odluku - pre nego što je na kraju zatvoren na pet godina na sudu u Liverpulu u novembru 2016. godine.

Prisećajući se teškoća, Ema, koja je imala samo 21 godinu kada je napadnuta, ispričala je kako je uzela taksi kući sa Mahmudom i pristala da uđe u njegovu kuću na piće jer je boravila u kući svoje prijateljice u blizini.

Ali bila je toliko umorna da se onesvestila potpuno obučena na njegov krevet i došla sebi tek kad je počeo da je svlači. Smrznuta od užasa, nadala se da će čovek prestati. Ali nakon što joj je skinuo grudnjak, silovao ju je dok se ona pravila da spava jer je shvatila da je zatvorena i da ne može da pobegne.

'Plašila sam se da će me ubiti ako se budem opirala', rekla je Ema koja se hrabro odrekla anonimnosti.

'Došla sam sebi i shvatila šta radi, ali mislila sam da će se uspaničiti ako otvorim oči. Pored nas je bio laptop i bila sam ubeđena da bi me uradio njime po glavi ili bi me zadavio.'

Umesto toga, Ema se ponašala kao da i dalje spava, dok ju je Mahmud prevrnuo na leđa i silovao je.

'Nije bilo ljubljenja, dodirivanja, mada je on raskopčao grudnjak i bolelo me je. Plakala sam iznutra, ali primorala sam sebe da se ponašam kao da spavam i ne reagujem, jer sam mislila da više nikada neću videti svoju mamu. Kad sam pomislila da je gotovo, počela sam da se ponašam kao da se budim. Pustila sam glas i on je skočio sa mene, i kad sam se polako probudila i na kraju otvorila oči, on je bio obučen i sedeo je. Bila sam prestravljena da će me zadaviti tako da sam morala da se ponašam kao da se ništa nije dogodilo.'

Brzo razmišljajući, Ema je rekla: 'Stvarno sam umorna. Volela bih da idem', i bila je toliko ubedljiva da je Mahmud uzeo ključeve i ponudio joj da je odbaci do prijateljice.

'Vrata su bila zaključana i čim ih je otvorio, htela sam da izletim napolje, ali nisam mogla, jer bi posumnjao da znam, pa sam se prisilila da polako hodam', rekla je.

'Ali tada mi je ponudio prevoz i, iako sam rekla da mogu da prošetam, insistirao je i morala sam da se pretvaram još.'

 

Tagovi