11 DANA MU STAJAO U PENISU Došao kod lekara tek kad se pojavila krv! Tim stručnjaka šokiran onim što se vidi na rendgenskom snimku (FOTO)

Obavljena komplikovana operacija

Operacija, Foto: Alo!/Marko Đoković

Jedan Kinez je (25) završio u bolnici nakon što mu se stakleni toplomer zaglavio u bešici. On je tomlomer gurnuo u penis, a 11 dana nakon toga, kada je primetio krv u urinu, otišao je kod lekara.

Mladić je prvo sam pokušao da izgura toplomer i "čekao" ga je 11 dana jer je mislio da će izaći prirodnim putem!

Mališan gledao kako mu sestra (4) nožem ubada brata (9) u potiljak! Prizor je bio zastrašujući!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 22:36 Strahota! Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Dejan Briza Devetogodišnji dečak umalo je nastradao nakon što mu je njegova sestra (4) slučajno zarila nož u potiljak. Bizaran slučaj dogodio se u petak na Floridi, nakon što je petoro mališana ostalo samo u stanu.

Ono što je bitno, jeste da toplomer nije pukao, što su lekari ustanovili na rendgenu. Tim urologa i hirurga obavio je komplikovanu operaciju, tako što su mladiću kroz mokraćnu cev gurnuli tansku cevčicu, na čijem vrhu su bile kamera i mala klješta. Kada su videli gde se toplomer tačno zaglavio, malo po malo su ga izvlačili kleštima.

- Morali smo da budemo izuzetno nežni prilikom operacije kako bismo sprečili pucanje toplomera i oštećenje zidova bešike - objasnili su lekari.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi